Cum să faci un bărbat mai în vârstă să fie absolut topit după tine

Cum să faci un bărbat mai în vârstă să fie absolut topit după tine

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Dragostea este imprevizibilă... Și nu e nimic greșit în a-ți dori alături un bărbat mai în vârstă la o vârstă tânără. Cât de mult mai în vârstă... ei bine, asta depinde numai de tine. Rolul nostru aici este doar să te sfătuim, din punct de vedere psihologic, cum să atragi atenția unui astfel de partener de viață.

Regulile sunt simple și, deși par multe, sunt atât de ușor de pus în practică!

Uite tot ce trebuie să faci pentru a atrage un bărbat mai mare ca tine:

Barbat in varsta care saruta pe obraz, tandru, o femeie mai tanara

Fii încrezătoare

Bărbatul mai în vârstă are puțin timp pentru tot felul de prostii superficiale, pentru relații goale. Așadar, dacă vrei să-i atragi atenția, trebuie să fii încrezătoare și mai mult decât vizibilă.

Citește și Cum sa innebunesti un barbat in pat

Nu alerga după el

Trebuie să încerci să-i atragi atenția fiind misterioasă și intrigantă, dar nu alerga după el. El trebuie să vrea să te cunoască. Zâmbește și ține-ți ochii pe el.

Fii feminină

Poate că multor bărbați mai în vârstă le plac fetele mai tinere, dar asta nu înseamnă că le plac fetele moderne, care se aruncă asupra lor. Cei mai mulți preferă femeile de modă veche, pe care să le cucerească în cel mai natural mod cu putință. Fii o doamnă, lasă-l pe el să conducă.

Îmbracă-te mai decent

Fără adidași colorați cu sclipici sau tot felul de accesorii stridente. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te îmbraci ca o femeie de pest4e 40 de ani. Dar un bărbat mai în vârstă se va simți jenat să se afișeze cu tine dacă arăți ca fiica lui.

Fii matură

O femeie matură știe ce vrea și nu se teme să o spună. Trebuie să fii încrezătoare și persuasivă.

Arată-ți interesul

Când un bărbat te întâlnește, ar trebui să simtă că ești interesată de el. Pune întrebări și ascultă, povestește despre tine. Cere-i părerea, cere-i un sfat. Atunci el va simți că este cumva important pentru tine. Zâmbiți și mențineți contactul vizual cât mai mult timp.

Nu-i ocupa tot timpul

Dacă începeți să vă întâlniți, nu uitați să-i acorzi și spațiu personal. La vârsta lui, el are deja propriul program de viață, prieteni, hobby-uri, așa că nu îl sufoca.

Chiar dacă el este îndrăgostit nebunește de tine și este evident că vrea să fie cu tine non-stop, este în interesul tău să faci pauze în comunicare și întâlniri - această atitudine nu va face decât să-i sporească interesul față de tine.

Fii independentă

Bărbații mai în vârstă știu că sunt vânați mai ales de către iubitoarele de viață luxoasă. Prin urmare, arată-i că nu ești interesată de banii lui, că te poți întreține singură. Același lucru este valabil și pentru independența emoțională - el nu are nevoie de un copil pentru care va trebui să decidă totul.

Fii tu însăți și fă-l să se simtă tânăr

Caracteristicile tale principale sunt unicitatea și vârsta ta. Așadar, fii cine ești și fă ce vrei tu. Profită pe cât posibil de aceste atuu-uri.

Fă-l să râdă

Dacă un bărbat te consideră o prezență jovială și cu simț al umorului, devii infinit mai atractivă în ochii lui. Pentru că râsul eliberează oxitocină și serotonină, hormonii care stimulează sentimentele de atracție și fericire, atât de vitale în orice tip de relație.

Fii o oază, din toate punctele de vedere, pentru bărbatul mai în vârstă pe care ai pus ochii și vei vedea cum îți mănâncă din palmă.

Surse foto: istock

Surse articol: SoulPost, Cluber

Articolul urmator
Cum se transformă relația ta de cuplu după ce îți descifrezi propriul limbaj al dragostei
Cum se transformă relația ta de cuplu după ce îți descifrezi propriul limbaj al dragostei
Îți ghicim vârsta mentală după cum percepi lumea
Incepe quiz
Îți ghicim vârsta mentală după cum percepi lumea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.