Nu Skin

Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, folosindu-te de psihologia masculină

Cristina Gherghina

Ai întâlnit bărbatul visurilor tale, dar ți-e frică că există posibilitatea să-l pierzi? Există câteva metode prin care poți face orice bărbat care ți-a captat atenția să îți mănânce din palmă pentru ca la final, tu și el să începeți o frumoasă poveste de dragoste, demnă de povestit nepoților. 

Așa cu bine știm, bărbații sunt adevărați vânători atunci când vine vorba de reprezentantele sexului frumos. Adoră să curteze, iar atunci când o femeie se lasă greu de cucerit, interesul bărbaților pentru aceea femeie întrece orice limită. 

Problema este, însă, că multe dintre noi jucăm această carte pentru mult prea mult timp și, la un moment dat, bărbatul se va plictisi. Așa că pentru cât timp este bine să ne lăsăm greu de cucerit? Potrivit experților, cel mai bine este să îl ademenești și să îl faci să fie interesat de tine. În același timp, dă-i de înțeles că ești dornică să vă cunoașteți ma bine, dar că va trebui să se străduiască dacă vrea să îți cucerească inima. 

Adevărul este că bărbații nu sunt niște ființe complicate, spre deosebire de femei. Evident, pot părea misterioși sau pur și simplu copilăroși, iar câteodată pot fi rușinoși sau nesiguri pe ei. Ceea ce trebuie tu, ca femeie, să înveți este cum să îi faci îi convingi că meriți să fii curtată. 

Află din GALERIA FOTO tot ceea ce trebuie să știi despre cum trebuie să te lași greu de cucerit și cum să faci bărbatul visurilor tale să meargă până în pânzele albe pentru inima ta.

O femeie care debordează de încredere, va fi mereu atractivă

O femeie care debordează de încredere, va fi mereu atractivă

O femeie care știe ce își dorește de la viață și se simte bine în propria piele va fi garantat de 10 ori mai atractivă în ochii unui bărbat.

Ideal ar fi să îți pregătești câteva întrebări pe care să i le adresezi la prima întâlnire, astfel îi vei trasnmite faptul că ești interesată de persoana lui. 

De asemenea,  exprimă-ți părerea atunci când îți spune ceva pentru a-l asigura că ești atentă la tot ceea ce spune. 

Complimentează-l și spune-i ceea ce simți, dar fără să fii prea siropoasă. 

Femeie misterioasă = femeie interesantă

Femeie misterioasă = femeie interesantă

Ai grijă atunci când te deschizi în fața unui bărbat și îi povestești cele mai ascunse secrete ale tale. Deși noi femeile suntem extrem de vorbărețe, poate nu ar fi o idee rea să păstrezi un pic de mister. 

Din păcate, bărbații nu se simt atrași de femeile care își povestesc înntreaga viață de la prima întâlnire. Ei își doresc să cunoască treptat persoana din fața lor. 

Dacă într-adevăr îl placi, va exista destul de mult timp în care să îi povestești vrute și nevrute. Momentan, menține o aură misterioasă și nu vei regreta!

Fără sex la prima întâlnire

Fără sex la prima întâlnire

Este adevărat că sexul este printre primele lucruri la care se gândește un bărbat, dar asta nu înseamnă că nu va aprecia o femeie care îl va face să o aștepte până când va fi pregătită. 

Desigur, va fi extrem de atras de o femeie care debordează de încredere, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi sari în pat de la prima întâlnire. 

Poți încerca să îi transmiți câteva semnale subtile și să bați niște apropouri. Îl poți lua în brațe sau îl poți ține de mână, dar sub nici o formă nu te culca cu el. Există șanse ca totul să se întoarcă împotriva ta.

Ai grijă să arăți întotdeauna îngrijită

Ai grijă să arăți întotdeauna îngrijită

Indiferent că te duci la o cafea cu prietenii sauu la cinema, trebuie să te îngrijești și să te asiguri că arăți mereu bine. 

Nu contează dacă nu arăți precum un fotomodel, atâta timp cât investești energie și depui efort în a arăta bine, minunile nu vor întârzia să apară. 

Nu uita să te dai cu parfum. O femeia care miroase bine va fi întotdeauna atractivă! 

Dacă dorești ca bărbatul pe care îl placi să se îndrăgostească de tine, trebuie să ai mare grijă de aspectul tău! 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta