Cum să îți dai seama dacă o iubește pe cea cu care te înșală sau dacă este vorba de ceva pur fizic între ei

Cum să îți dai seama dacă o iubește pe cea cu care te înșală sau dacă este vorba de ceva pur fizic între ei

Ramona Jurubita

Este greu să citești gândurile bărbaților și cu atât mai mult să știi ce simt ei cu adevărat. Cei mai mulți își ascund sentimentele pentru că se tem să nu pară slabi în fața celor din jur și femeile de lângă ei nu mai știu ce să creadă atunci când vine vorba de relația în care se află.

Ai fost înșelată și ai trecut cu vederea, iar acum nu știi dacă partenerul tău se mai gândește la cea cu care a avut o aventură? Va fi greu să treci peste aceste îndoieli și trebuie să îți asumi că ai ales să mergi mai deprte alături de un partener infidel pentru că el nu îți va dezvălui dacă o iubește pe cealaltă. Este posibil să îți spună că a fost doar o joacă, dar nu vei avea certitudinea că este sincer fiindcă ți-ai pierdut încrederea în el și ești conștientă că situația nu se poate repara atât de ușor.

Iată cum poți să îți dai seama dacă o iubește pe cea cu care te înșală sau dacă este vorba de ceva pur fizic între ei:

Cuplu adulter care se întâlnește pe ascuns în mașină

 1. Partenerul tău nu își face planuri cu tine
  Dacă ai realizat că soțul tău te exclude din toate acțiunile sale, este posibil să nu mai aibă sentimente pentru tine sau să nu se mai simtă bine în compania ta. Dacă această perioadă de distanțare dintre voi coincide cu perioada în care ai aflat că te-a înșelat, sunt șanse foarte mari ca el să se fi dus peste tot cu cealaltă persoană din viața lui. Bărbații petrec mult timp cu femeile pe care le iubesc și le place să se mândrească atunci când ele se află la brațul lor. Încearcă să afli dacă a fost văzut pe undeva cu ea sau dacă a prezentat-o pe ea ca fiindu-i parteneră de viață.
 2. Pleacă mereu de acasă
  Relația extraconjugală a soțului tău nu este doar o aventură dacă el lipsește des de acasă și întâlnirile lor au devenit un obicei. Mai mult ca sigur simte ceva pentru ea dacă se văd în mod regulat, altfel s-ar fi întâlnit ocazional ca să nu îți dea de bănuit. Acea femeie înseamnă ceva pentru el dacă alege să petreacă mai mult timp în compania ei, cu riscul ca tu să afli.
 3. L-ai surprins căutând o locuință nouă
  Dacă în istoricul căutărilor de pe telefonul său se află și cuvinte cheie care trimit cu gândul la achiziționarea unei noi case, probabil intenționează să se mute cu ea și să își ușureze viața, făcând alegerea pe care și-o dorește. S-ar putea ca locuința și bunurile comune să fie singurele lucruri care îl mai țin lângă tine, iar confortul unui cămin cu cealaltă persoană l-ar face mai fericit.
 4. Nu pare să regrete că te-a înșelat
  Nu are rost să mai speri că puteți fi ca înainte dacă partenerul tău nu încearcă să își repare greșeala. O iubește pe cea cu care se vede când lipsește de acasă dacă nu are mustrări de conștiință și dacă nu îi pasă de sentimentele tale. Cel mai probabil flacăra dintre voi s-a stins și el a găsit liniștea și iubirea în altă parte.

Dacă soțul tău te-a pus într-o astfel de situație neplăcută, trebuie să fii sinceră cu tine și să accepți că există șansa ca el să se fi îndrăgostit de altcineva. Vorbește deschis cu el și spune-i ce simți, ce crezi și poate va avea și el curajul să îți spună că ar vrea să fie lângă ea și că o iubește cu adevărat.

Împărtășește-i temerile tale partenerului, dar nu accepta ca el să ducă în continuare o viață dublă, chiar dacă ai decis să îl ierți pentru că a fost infidel. Fii atentă la semnalele pe care ți le trimite omul de lângă tine și spune-i ce te neliniștește dacă obervi că ceva nu este în regulă în relația voastră.

Chiar dacă partenerul tău o iubește sau nu pe cealaltă femeie din viața lui, tu nu ar trebui să accepți să trăiești într-un triunghi amoros. Învață să ai puțin orgoliu atunci când este cazul și să te respecți ca om, nu te mulțumi cu jumătăți de măsură și cu un bărbat egoist care nu își prețuiește soția.

Citește și: Înșelatul este o alegere, pentru că nu ai răni niciodată cu bună știință pe cineva pe care îl iubești

Surse articol: HernormHerwayBetterhelp

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Alege ingredientele pentru smoothie-ul preferat și află dacă te iubește cu adevărat
Incepe quiz
Alege ingredientele pentru smoothie-ul preferat și află dacă te iubește cu adevărat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.