Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cum să schimbi un bărbat fără ca el să își dea seama

Viorica Ghinea

Indiferent cât de puternice sunt sentimentele tale pentru partenerul tău, există totuși anumite trăsături pe care ai vrea să le schimbi în comportamentul lui. Oricât ai încercat până acum, fie opune rezistență vehement, fie realizezi că îi trec vorbele tale pe lângă urechi.

Descoperă mai jos ce metode subtile, dar sigure, poți să aplici pentru a-l schimba pe partenerul tău!

Problema 1: Stilul lui nu este pe gustul tău

Fie că nu te încântă modul în care se îmbracă, fie că nu îți place tunsoarea la care nu renunță încă din copilărie, nu îi spune nemulțumirile tale direct și dur, ci încearcă o metodă mai blândă.

Soluție: Mergi cu el la cumpărături și alege o piesă vestimentară pe gustul tău. Spune-i cât de mult ai vrea să îl vezi îmbrăcat așa. Iar dacă modul în care își aranjează podoaba capilară lasă de dorit, cumpără-i un voucher la un salon și oferă-i-l cadou. Spune-i că surpriza constă în faptul că trebuie să se lase pe mâna specialiștilor.

Problema 2: Se comportă cu tine la fel cum o face cu prietenii lui

Partenerul tău obișnuiește să se poarte cu tine la fel cum o face atunci când este cu prietenii lui? Nu ar trebui să stai pe gânduri, ci să iei atitudine. Ești iubita lui și ar trebui să se comporte ca atare, nu să îți vorbească și să aibă aceleași gesturi pe care le are cu ei.

Soluție: Spune-i că dacă va mai continua în acest mod, te vei comporta și tu la fel cum o faci cu prietenele tale. Dacă nu merge nici această abordare, aplică una mai dură. Atenționează-l, evident pe un ton glumeț, că vei face sex cu el la fel de des pe cât o fac amicii lui cu... el. Adică niciodată! Acum ar trebui să reacționeze mai repede.

Problema 3: Petrece multe ore în fața televizorului sau a calculatorului 

Realizezi că în ultima perioadă ai început să fii mai geloasă pe un televizor ori pe un calculator decât pe alte reprezentante ale sexului frumos. Cel drag le oferă lor mai multă atenție decât o face cu tine, iar situația nu pare să se schimbe prea curând. În loc să începi să îi atragi frecvent atenția, mai bine negociază cu el.

Soluție: Compromisul este cel mai bun mijloc de rezolvare a acestei probleme. Spune-i că îi vei ține companie și că nu îl vei bate la cap dacă va face ceva și cu tine. Spre exemplu, o sesiune de shopping, o plimbare în parc ori participarea la un concert. Cu siguranță se va bucura să vadă că reacționezi altfel decât alte femei.

Problema 4: Nu își spală niciodată vasele

Nu mulți reprezentanți ai sexului opus se înghesuie să își spele vasele după ce mănâncă, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să treci cu vederea ce face partenerul tău. Implică-l și pe el în activitățile casei.

Soluție: Împarte responsabilitățile pe zile încă de la început și se va obișnui treptat cu ideea. Încearcă să faci momentul distractiv și presară câteva glume cu subînțeles.

Problema 5: Nu este sigur de ceea ce vrea

Atunci când vrei să îți faci planuri cu el, nu îți spune niciodată ceva sigur, nici măcar dacă este vorba despre viitorul apropiat. Ei bine, nu mai sta după el, ci oferă-i o lecție. Până la urmă, va învăța că trebuie să îți spună sigur ceea ce vrea.

Soluție: Chiar dacă el se va ține de cuvânt până la urmă, nu poți să aștepți după toanele lui. Mai bine implică-te în alte activități și lasă-l cu ochii în soare, așa cum face și el cu tine de multe ori. Spune-i că pe viitor trebuie să se hotărască mai repede.

Problema 6: Nu se pricepe să îți ofere cadouri

Nu ești materialistă dacă te deranjează că cel drag nu se pricepe să îți ofere cadouri. Fie cumpără ceva care nu ți se potrivește ori nu îți place, fie nu îți oferă nimic, cert este că nici măcar nu îți dai seama ce este mai rău.

Soluție: Nu este nevoie să îi spui clar și răspicat ceea ce vrei, mai ales dacă nu îți place să apelezi la această metodă. Mai bine lasă-i diferite indicii. Vorbește deschis despre anumite lucruri pe care ți le dorești ori lasă o revistă sau o pagină de internet deschisă „întâmplător” la obiectul dorit.

Cu ajutorul acestor soluții va fi floare la ureche să schimbi la partenerul tău ceea ce nu îți place. Nu încerca să schimbi totul la partenerul tău, ci doar acele lucruri pe care chiar nu le poți tolera, și alege întotdeauna o metodă care să nu îl deranjeze ori să îl rănească. Metodele subtile au rezultate mult mai bune în acest caz.

Citește și care sunt cele șase gesturi care te ajută să îl ai la degetul mic!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!