Cum să uiți un bărbat într-o săptămână

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Despărțirile nu sunt niciodată plăcute, mai ales atunci când am petrecut multe clipe de fericire alături de persoana respectivă, iar această legătură specială ne lasă cu multe regrete. Ne recuperăm greu încrederea în noi după un astfel de episod și ne este extrem de dificil să ne mai dăruim inima unei alte persoane.

Deși o persoană se recuperează după ani în șir dintr-un astfel de episod dureros, există anumite metode pe care le poți folosi și care te pot ajuta să treci mai repede peste suferință. Vei putea să uiți un bărbat în doar o săptămână, asta dacă respecți pașii descriși mai jos.

femeie fericita in pat

Cum să uiți un bărbat într-o săptămână

Fii puternică

A fi puternică nu înseamnă doar a te încuraja mereu și a te abține din plâns. Persoanele puternice recunosc și sunt conștiente că au pierdut o persoană importantă din viața lor. Conștientizează faptul că bărbatul din viața ta a plecat pentru totdeauna și că este un aspect normal al vieții. Toate persoanele pleacă, la un moment dat. Tu trebuie să trăiești momentul și să nu ai niciun fel de regrete.

Înconjoară-te de prieteni

Cele mai multe femei, atunci când se despart de un bărbat, încep să îl dorească înapoi, deoarece se simt singure. Singurătatea este singurul motiv pentru care începi să te gândești la el. Pentru a-l uita în doar o săptămână, înconjoară-te mereu de oameni, de prieteni. Ieși la întâlniri și încearcă să cunoști persoane noi, care să îți ocupe atât timpul, cât și golul din suflet și gândurile.

Nu te mai gândi la el

Deși este greu, cu puțin exercițiu poți reuși acest lucru. Primul lucru pe care trebuie să îl faci în această privință este să îl ștergi din viața ta, fapt ce implică și ștergerea Facebookului, a numărului de telefon etc. Scapă de toate amintirile care te leagă de acesta și evită locurile în care ai putea să îl întâlnești. Convinge-te că plecarea lui este un lucru benefic pentru tine și că poți în sfârșit să te concentrezi asupra altor aspecte importante din viața ta.

Concentrează-te asupra lucrurilor pozitive

Este destul de dificil să mai vezi ceva bun atunci când te desparți de cineva. Lucrurile mărunte ar trebui să fie cele care să îți aducă alinare. Ieși mai mult în natură și reflectează asupra aspectelor frumoase ale acestei vieți. Cerul senin, florile, un câine – toate acestea te pot ajuta să îți dai seama cât de frumoasă este viața. Înlătură toate gândurile negative și înconjoară-te doar de lucrurile care îți aduc plăcere.

femeie fericita in natura

Nu îți fie teamă de dragoste

Probabil te gândești că nu te vei mai îndrăgosti niciodată și că dragostea trebuie evitată sub orice chip, pentru că îți aduce multă suferință. Dacă și tu ai această părere, este cazul să regândești complet situația. Anumite persoane apar în viața ta cu un anumit scop. Atunci când acel țel este împlinit, acestea pleacă. Persoana alături de care îți vei petrece restul vieții va apărea în viața ta atunci când te vei aștepta mai puțin, iar tu trebuie să fii pregătită pentru a-ți da seama cine este.

Este ușor să uiți un bărbat în doar o săptămână, mai ales atunci când îți dorești cu adevărat acest lucru. Gândește pozitiv și bucură-te de micile plăceri ale vieții!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Cum sa fii irezistibila in ochii unui barbat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.