Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum știi că ești lângă un bărbat care te iubește necondiționat

Otilia Geavlete

În adâncul nostru, toți visăm la o iubire necondiționată. O vedem în filme, citim despre ea în cărți și apoi sperăm să apară și în viața noastră. Vrem să îmbătrânim cu cineva care împărtășește acea iubire perfectă cu noi. Deși adesea credem că am găsit o persoană care ne va iubi necondiționat, toată viața, nu putem fi siguri de asta. Din fericire, există câteva semne care te pot ajuta să descoperi dacă bărbatul de lângă tine te iubește necondiționat sau nu.

cuplu

1. Vorbește despre viitorul vostru împreună

Acest semn poate părea de la sine înțeles, dar nu este chiar așa. Numai cineva care te iubește cu adevărat face planuri pentru viața voastră împreună. Bărbatul care își imaginează cum vă veți crește copiii, cum îi veți educa și cum le veți dărui cele mai profunde valori ale voastre este gata să stea lângă tine indiferent ce va aduce viitorul. Poți avea încredere că te iubește necondiționat. Dar dacă se concentrează numai pe subiecte superficiale, cum ar fi vacanțele, distracția și petrecerile cu prietenii, este posibil să fie doar atras de tine.

2. Abia așteaptă să vă împăcați după o ceartă

Nu există relații fără certuri, pentru că nu putem fi mereu de acord nici măcar cu persoanele cele mai apropiate. Importantă este însă dorința de împăcare. Bărbatul care te iubește necondiționat nu poate sta liniștit până nu sunteți iar în termeni buni, după o neînțelegere sau o ceartă. Acesta este gata să cedeze, dacă îi ceri asta, să facă orice compromis, să își recunoască greșelile și să își ceară iertare. Toate acestea sunt semne ale iubirii adevărate, necondiționate.

3. Se oferă mereu să te ajute

Oricât de veche este relația cu partenerul tău, cavalerismul nu ar trebui să moară niciodată. Fii atentă la mici amănunte: cât de des îți deschide ușa și te lasă să intri înaintea lui; dacă te ajută să gătești cina și să strângi vasele; dacă îți așază scaunul și te sărută când se întoarce acasă. Toate aceste mici gesturi sunt foarte importante. Iubirea adevărată nu este doar un sentiment. Nu înseamnă doar „te iubesc” și atât. Este o alegere conștientă de a acționa cu dragoste față de o altă persoană. Asta se traduce în lucruri mărunte, în atenția și grija cu care înconjurăm persoana iubită. Dacă bărbatul din viața ta face astfel de gesturi pentru tine, fără a aștepta nimic în schimb, acesta este un semn că te iubește necondiționat.

4. Are grijă să fii mereu în siguranță

Un partener care te iubește necondiționat nu va înceta niciodată să te apere și să aibă grijă de tine. Va încerca să te protejeze în cazuri extreme, cum ar fi lupte, furt și dezastre naturale, dar și în situații mai puțin periculoase. De exemplu, îți va aduce o haină atunci când ți-e frig, va veni după tine să te ia acasă când nu te simți bine și se va interesa tot timpul de binele și siguranța ta când nu sunteți împreună.

5. Sare în apărarea ta

Dacă iubitul tău te apară ori de câte ori cineva se pune în contra ta, sunt mari șanse să te iubească necondiționat. Să sari în apărarea cuiva înseamnă să-i vezi mereu calitățile și să ai încredere neștirbită în acea persoană, chiar și atunci când toți ceilalți se îndoiesc de ea. Numai cineva care te iubește cu adevărat și te respectă este gata să bage mâna în foc pentru tine și să se bată cu oricine (la propriu sau la figurat).

6. Îți spune secretele sale și îi poți încredința în siguranță propriile secrete

Împărtășirea secretelor este un semn al iubirii necondiționate. Trebuie să ai mare încredere în cineva pentru a te simți confortabil să-i spui secretele tale. Împărtășirea secretelor consolidează legătura dintre tine și persoana iubită și vă ajută să vă cunoașteți mai bine. Când un bărbat îți mărturisește secretele sale, este o garanție că vrea să fie mereu lângă tine, că nu se teme să se deschidă în fața ta și că te iubește necondiționat.

7. Te laudă mereu, oricât de mici sunt realizările tale

Ori de câte ori faci ceva bine, iubitul tău ar trebui să fie primul care să-ți spună că este mândru de tine. Un partener bun și iubitor îți va recunoaște întotdeauna realizările, iar tu ar trebui să faci același lucru pentru el. Când fiecare persoană implicată într-o relație recunoaște constant realizările celeilalte persoane, relația în sine va fi mult mai fericită și mai sănătoasă.

8. Își arată slăbiciunile în fața ta

Dacă partenerul îți arată partea sa vulnerabilă, atunci presupune că îi iubești necondiționat, iar el îți oferă același tip de dragoste. El are încredere în tine că nu-l judeci, ci îi ești mereu alături când are nevoie de un sprijin. Așadar, dacă partenerul tău simte că îl iubești necondiționat, atunci poți fi sigură că și el te iubește necondiționat. La rândul tău îi poți dezvălui punctele tale vulnerabile și îi poți cere ajutorul ori de câte ori ai nevoie.

indragostiti

9. Nu se teme să te contrazică

Un bărbat care te iubește necondiționat nu are nevoie să fii tot timpul de acord cu el, să-i zâmbești mereu sau să te vadă întotdeauna mulțumită. El nu face compromis după compromis doar pentru a nu te supăra pe el, ci este gata să te contrazică dacă ideile tale i se par nepotrivite. Acest lucru este posibil pentru că te iubește oricum ai fi, îmbufnată, nemulțumită sau furioasă. Cineva care te iubește necondiționat nu ar trebui să se teamă să-și spună părerile, chiar dacă asta înseamnă că tu nu vei fi de acord. Făcând acest lucru, înseamnă că are încredere în tine și că te iubește chiar și atunci când crede că greșești.

10. Face lucruri mici ca să te vadă fericită

În final, ajungem la lucrurile mărunte. Iubirea necondiționată înseamnă a suporta orice te face pe tine fericită, chiar dacă lui nu-i place deloc. Poate petrece cu tine ore întregi prin magazine, te poate însoți la un film care îi displace sau la un concert care i se pare plictisitor ori poate sta la zeci de poze pentru postarea ta perfectă pe Facebook, doar pentru că tu l-ai rugat asta. Dragostea stă, în primul rând, în lucrurile mărunte, acelea care înfrumusețează viața de zi cu zi și creează mii de fire invizibile între tine și persoana pe care o iubești.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!