Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum trece peste infidelitate o femeie demnă

Marţi, 31.01.2017
Părăseşte relaţia şi nu se mai uită înapoi
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Părăseşte relaţia şi nu se mai uită înapoi

Ai fost trădată şi ai decis că singura decizie pe care o poţi lua este aceea de a pune punct relaţiei. Fii mândră de tine, pentru că cel mai greu pas a fost făcut, iar acum trebuie doar să ai grijă de tine! Ca să nu cazi din nou în capcana durerii, a furiei şi a resentimentelor, este imperios necesar să limitezi pe cât posibil contactele cu infidelul. Chiar dacă îl iubeşti încă, evită să îl contactezi pe orice cale pentru a-i cere explicaţii sau pentru a-l „elogia” cu injurii, pentru că îţi vei pierde şi frânturi din demnitatea ta în acest proces!

Trădarea unei fiinţe dragi se resimte ca o durere profundă, oricare ar fi natura ei, iar infidelitatea în dragoste este, fără urmă de îndoială, dificil de suportat. Fie că suspectai că iubitul tău are pe altcineva sau, dimpotrivă, trăiai liniştită, într-un mic Rai pufos al fericirii conjugale, vestea că nu eşti singura din viaţa lui îţi sparge inima în mii de cioburi.

Odată ce şocul iniţial este depăşit, reacţia noastră diferă de la caz la caz, în funcţie de temperamentul, de aşteptările pe care le aveam de la relaţie sau pur şi simplu de natura trădării. Deşi este dificil (şi de nedorit) să anticipezi cum vei trece peste o infidelitate, noi am alcătuit o listă a gesturilor şi atitudinilor pe care o femeie demnă le-ar îmbrăţişa!

Oricât de greu ţi-ar fi, sfatul nostru este să încerci să nu îţi pierzi demnitatea, respectul şi încrederea în sine în aceste momente dificile! Până la urmă, ele sunt mai importante decât orice pasager al vieţii tale, mai ales unul care nu a ştiut să îţi cinstească aşa cum trebuie sentimentele nobile!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!