Cum sa faci copii frumosi: Afla ce spun studiile din domeniul geneticii

Cum sa faci copii frumosi: Afla ce spun studiile din domeniul geneticii

Andreea Gluh, redactor

Fiecare femeie prefera o anumita tipologie masculina. Unele persoane sunt atrase de barbatii cu trasaturi mai feminine, in timp ce altele ii prefera pe cei cu trasaturi masculine, bine definite. Aceste preferinte, spun specialistii in genetica, au o influenta importanta in ceea ce priveste aspectul fizic al mostenitorilor. Afla cum sa faci copii frumosi, avand in vedere descoperirile facute de oamenii de stiinta.

Genetica si secretele conceptiei

Daca pana acum se stia ca intr-un cuplu format din doi parteneri atragatori exista in proportie de 70% sansa aparitiei unor mostenitori care sa imprumute din trasaturile placute ale parintilor, geneticienii au reusit sa duca descoperirile mai departe. Astfel, rezultatele cercetarilor de ultima ora afirma ca o femeie frumoasa si un barbat cu trasaturi pronuntat masculine vor avea fii atragatori si fiice care vor semana cu tatal lor, deci nu chiar atat de feminine pe cat si-ar dori parintii.

Aceiasi cercetatori spun ca este posibil ca femeile sa fie din ce in ce mai putin interesate de partenerii cu trasaturi vadit masculine. Acest lucru se va intampla pentru ca, de-a lungul timpului, se va forma o constiinta a speciei care le va opri pe reprezentantele de sex feminin sa isi aleaga parteneri care nu le pot oferi copii frumosi, atat baieti, cat si fete.

Frumusetea, conform reperelor speciei umane, consta in existenta unei simetrii faciale si a uneia corporale, dar si in aspectul sanatos al parului, al pielii si al dintilor. In plus, anumite trasaturi sunt considerate a fi un plus atunci cand vorbim despre sexul masculin in timp ce, in cazul in care ii apartin unei femei, ele sunt catalogate ca fiind dizgratioase.

O alta fateta a problemei o constituie receptivitatea femeilor la semnalele primite din partea diferitelor tipuri de barbati. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca aceasta este influentata de perioada din luna si de folosirea contraceptivelor pe baza de hormoni. Astfel, se pare ca o femeie aflata la ovulatie va fi atrasa de un barbat cu trasaturi masculine, care ii va asigura mostenitori puternici. In alte perioade ale lunii, ea va alege un barbat cu trasaturi mai feminine, pentru ca acesta ii inspira o relatie trainica.

In ceea ce le priveste pe cele care folosesc contraceptive hormonale, ele vor fi atrase intotdeauna de domnii efeminati. Motivul il constituie inhibarea procesului de ovulatie, cauzata de tratamentul cu hormoni .

Genetica este o stiinta complexa, iar descoperirile din ultima vreme ar putea face ca raspunsurile la intrebarea "Cum sa faci copii frumosi?" sa devina, in viitor, o metoda utila in planificarea conceptiei.

Articolul urmator
Singurul lucru pe care sa NU il faci dupa ce ai fost parasita, potrivit specialistilor in relatii
Singurul lucru pe care sa NU il faci dupa ce ai fost parasita, potrivit specialistilor in relatii
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.