Cuvântul care îi face pe bărbați să te iubească toată viața

Cuvântul care îi face pe bărbați să te iubească toată viața

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Fie că ești într-o relație sau tocmai ai ieșit dintr-una, trebuie să știi că bărbații sunt impresionați doar de un cuvânt special. Acest cuvânt miraculos poate să îi facă să se îndrăgostească de tine și să te iubească și mai tare sau chiar să se întoarcă la tine. Ei te vor aprecia și mai mult și își vor dori să te aibă alături toată viața.

Acest cuvânt poate fi rostit ori de câte ori este nevoie. Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație, ești liberă să blestemi toți bărbații de la un capăt la celălalt al pământului. Dar, înainte să faci asta, folosește cuvântul magic. E posibil să fii tentată să te cerți cu el și să îi ceri să îți explice motivele despărțirii. Să nu faci asta! Acest comportament nu îi va aduce aminte de nimeni altcineva decât de mama lui! Află că bărbaților nu le place să fie cicăliți de mamele lor.

Iată cum poți să îl faci să se întoarcă la tine. Ori de câte ori auzi scuze penibile care sună absurd (și tu știi în sinea ta că nu sunt adevărate), spune cuvântul acesta: „ÎNȚELEG”. Apoi nu mai spune nimic. După această pauză, el va continua cu alte scuze ca să fie mai convingător, ceea ce, probabil, te vor înfuria și mai tare. Păstrează-ți calmul și răspunde, din nou, pe un ton dulce: „ÎNȚELEG”.

Acest lucru nu va face altceva decât să îl conducă pe el la incredibila concluzie că îl înțelegi. Nu trebuie să fii neapărat de acord cu el. Însă acest cuvânt chiar are o putere miraculoasă. Pentru el este foarte important să știe că îl înțelegi și că are sprijinul tău în orice decizie ar lua. În acest moment, el ar putea să îți spună că încă puteți să vă mai vedeți. Cum ai putea să nu te mai vezi niciodată în viața asta cu cineva care te înțelege și îți respectă deciziile? Tu trebuie să îi răspunzi cam așa: ,„Apreciez că încă vrei să mai ieșim, însă nu e o idee prea bună. Nu m-aș simți bine. Te iubesc, dar nu mai mult decât mă iubesc pe mine”.

În acest moment, draga mea, el va pleca neștiind ce să îți mai spună. Bărbații te iubesc mai mult atunci când nu te mai au. Trebuie să ai răbdare să te caute și să reziști tentației de a-l suna sau de a-i trimite mesaje. Însă fii sigură că atunci când te va căuta va fi pregătit să fie cu tine pentru că va fi decizia lui, o decizie luată după mult timp de gândire și conștientizare a faptului că a greșit atunci când ți-a spus că vrea să vă despărțiți.

Dacă nu te va mai căuta, atunci nu este bărbatul potrivit pentru tine.

Acest cuvânt nu trebuie să fie rostit doar la despărțiri. Folosește-l ori de câte ori este nevoie, fie că ești la început de relație sau într-o relație lungă. Bărbatul de lângă tine trebuie să știe că există cineva care îl înțelege și care este mereu alături de el, în orice situație. Gândul că cineva este acolo pentru el îl face să te iubească și să te prețuiască și mai mult pentru ceea ce ești.

Articolul urmator
De ce îți autosabotezi relațiile (și cum să te oprești din a face asta)
De ce îți autosabotezi relațiile (și cum să te oprești din a face asta)
Ce barbati se simt atrasi de tine?
Incepe quiz
Ce barbati se simt atrasi de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (154)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.