Nu Skin

Dacă bărbatul tău reacționează urât în aceste 7 situații este semn clar că nu e cel alături de care destinul vrea să îmbătrânești

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Câteodată ți se pare că ai găsit marea dragoste, bărbatul perfect lângă care îți vei petrece întreaga viață. Este inteligent, plin de umor și pare foarte atras de tine.

Toate bune și frumoase, până când într-o zi se supără din senin, pentru un lucru care ție nu ți se pare demn de importanță. Și, deși încerci să-l împaci, el reacționează dur, cu reproșuri și acuze pe care nu le meriți.

Dacă apare o astfel de situație, este un semnal de alarmă. Poate că destinul te protejează, arătându-ți că bărbatul pe care îl considerai perfect nu este chiar cea mai bună alegere.

Și nu, nu este cazul să te învinovățești. Dacă un bărbat reacționează straniu în oricare dintre situațiile prezentate în galerie, nu este responsabilitatea ta. Iar dacă nu își dă seama că a greșit și nu își cere iertare, ar fi bine ca drumurile voastre să se despartă.

Când te emoționează ceva ce el nu înțelege

Când te emoționează ceva ce el nu înțelege

Un bărbat care te iubește ar trebui să-ți valideze emoțiile, chiar dacă nu le înțelege în întregime. Nu trebuie să te acuze că ai o emoție prea puternică sau dramatizezi prea mult, doar pentru că el nu este impresionat de o anumită situație. Nu este cazul să încerce să controleze ceea ce simți, ci trebuie să-ți lase libertatea de exprimare.

Când faci o greșeală nesemnificativă

Când faci o greșeală nesemnificativă

O persoană care ține la tine nu poate exploda atunci când faci o mică greșeală. Dacă ți-este teamă să-i spui iubitului tău că ai greșit, atunci este o problemă în relația voastră. Cel care te iubește nu te va face niciodată să simți că trebuie să pășești cu teamă, pentru a nu-l supăra. Îți va accepta greșeala, nu te va judeca cu asprime.

Când ești mai bună decât el la ceva

Când ești mai bună decât el la ceva

Dacă partenerul tău este scos din sărite de succesul tău, este cazul să analizezi mai atent relația voastră. îl enervează că tu câștigi mai mult ca el, ca ai o carieră mai strălucitoare sau că ești bună la ceva ce el nu reușește să facă? Atunci este o problemă. El ar trebui să fie mândru de tine, dar, în realitate, te invidiază; cum va putea dura o relație în aceste condiții?

Când nu îi ieși imediat în întâmpinare

Când nu îi ieși imediat în întâmpinare

O persoană care ține la tine cu adevărat nu se va aștepta să lași totul baltă și să alergi în întâmpinarea sa, să-i răspunzi imediat la telefon sau la mesaje ori să renunți la orice activitate doar ca să-i dai atenție. Este o diferență între a vrea să fii prioritar în viața cuiva și a-i cere o atenție permanentă, nedivizată, clipă de clipă. Desigur, persoana iubită este o parte importantă din viața ta, dar nu unica ta preocupare. Dacă nu poate tolera acest lucru, relația va fi compromisă. 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta