Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Dacă bărbatul tău reacționează urât în aceste 7 situații este semn clar că nu e cel alături de care destinul vrea să îmbătrânești

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
Când te emoționează ceva ce el nu înțelege

Când te emoționează ceva ce el nu înțelege

Un bărbat care te iubește ar trebui să-ți valideze emoțiile, chiar dacă nu le înțelege în întregime. Nu trebuie să te acuze că ai o emoție prea puternică sau dramatizezi prea mult, doar pentru că el nu este impresionat de o anumită situație. Nu este cazul să încerce să controleze ceea ce simți, ci trebuie să-ți lase libertatea de exprimare.

Câteodată ți se pare că ai găsit marea dragoste, bărbatul perfect lângă care îți vei petrece întreaga viață. Este inteligent, plin de umor și pare foarte atras de tine.

Toate bune și frumoase, până când într-o zi se supără din senin, pentru un lucru care ție nu ți se pare demn de importanță. Și, deși încerci să-l împaci, el reacționează dur, cu reproșuri și acuze pe care nu le meriți.

Dacă apare o astfel de situație, este un semnal de alarmă. Poate că destinul te protejează, arătându-ți că bărbatul pe care îl considerai perfect nu este chiar cea mai bună alegere.

Și nu, nu este cazul să te învinovățești. Dacă un bărbat reacționează straniu în oricare dintre situațiile prezentate în galerie, nu este responsabilitatea ta. Iar dacă nu își dă seama că a greșit și nu își cere iertare, ar fi bine ca drumurile voastre să se despartă.

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!