Dacă vei mai continua să îi faci lucrurile astea, te va părăsi cu siguranță

Cristina Gherghina

Relațiile pot genera situații complicate, dar, în același timp, pot fi sursa celor mai frumoase momente pe care ni le poate oferi viața. Cheia fericirii într-o relație este ca ambii parteneri să îți minimizeze pe cât posibil greșelile și să respecte întotdeauna principiile iubirii romantice. 

Evident că îți dorești ca relația ta să se bazeze pe onestitate, încredere, angajament și dragoste niciodată, dar este normal să mai existe și neînțelegeri și momente tensionate care ar putea duce la o posibilă despărțire. De cele mai multe ori, lipsa comunicării dintre cei doi parteneri este principala cauză a despărțirii, dar mai există și alte motive, care la prima vedere pot părea banale, dar care îl pot face pe iubitul tău să îți dea papucii. 

Descoperă în Galeria Foto care sunt cele 7 lucruri enervante pe care nu ar trebui să le faci niciodată, în calitate de iubită!

Îți ia prea mult timp să te pregătești

Îți ia prea mult timp să te pregătești

Acesta este unul dintre cele mai mari coșmaruri ale unui bărbat și de cele mai multe ori se enervează atunci când vede cât de mult timp pierzi în fața oglinzii. Unui bărbat nu îi place să te aștepte să se pregătești ore în șir. El te iubește pentru ceea ce ești, nu pentru felul în care arăți. 

Chiar dacă nu faci acest lucru pentru el, ci pentru tine, nu crezi că ar fi o idee mai bună să începi să te pregătești din timp astfel încât să nu vă decalați programul? Bărbații țin mult la timpul lor și le place să îl valorifice. Dacă iubitul tău începe să piardă timp prețios din cauza ta, s-ar putea să înceapă să creadă că nu îl apreciezi. 

Îi verifici telefonul

Îi verifici telefonul

Cele mai frumoase relații se bazează pe încredere. Genul de relație în care iubita simte nevoia să verifice în permanență telefonul iubitullui ei este una extrem de toxică. Nu există nici măcar o fărâmă de încredere într-o astfel de relație. 

Care este rostul de a fi împreună dacă partenerii nu simt că pot fi sinceri unul cu celălalt? De ce ai dori să fii cu cineva în care nu poți avea încredere sau care nu are încredere în tine? 

Dacă simți nevoia să îi verifici telefonul, mail-urile și istoricul de pe internet, există toate șansele ca iubitull tău să îți dea papucii. 

Îi mănânci din mâncare fără să ceri voie în loc să îți comanzi și tu o porție

Îi mănânci din mâncare fără să ceri voie în loc să îți comanzi și tu o porție

Dacă sunteți la restaurant sau în oricare alt loc în în care serviți ceva de mâncare și vrei să guști din ceea ce și-a comandat iubitul tău, nu te servi fără să ceri voie. Sau mai bine comandă-ți și tu ceea ce mănâncă el. 

Unii oamenii chiar țin la mâncarea lor și poate iubitul tău plănuia să mănânce tot din farfurie, fără să împartă cu tine. Nu este nimic greșit în asta și nici nu ar trebui să o iei personal. 

Dacă obișnuiești să faci acest lucru nu faci decât să crești toate șansele de a porni o ceartă inutilă pentru că, la un moment dat, iubitul tău se va enerva. 

Faci prea multe selfie-uri atunci când sunteți împreună

Faci prea multe selfie-uri atunci când sunteți împreună

Iubitului tău chiar nu i se pare necesar să vă faceți selfie-uri în fiecare zi sau ori de câte ori sunteți împreună. De asemenea, nu înțelege de ce trebuie să postezi mereu poze cu voi pe rețelele de socializare. 

Dacă dorești să păstrezi amintiri, păstrează-le în aparatul foto sau în telefon. Bucură-te de momentele voastre împreună și nu mai lăsa selfie-urile să vă împiedice să creați noi amintiri. 

Bucură-te de zâmbetul lui, de sentimentele și emoțiile pe care le simți atunci când sunteți împreună și încearcă să păstrezi aceste amintiri în mintea și sufletul tău. Sunt mult mai valoroase decât oricare selfie pe care îl postezi pe Facebook sau pe Instagram. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator Dacă face astea, este clar că în sinea lui s-a despărțit deja de tine și te va părăsi curând

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.