Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Dansul în cuplu: Cum ajută dansul relația cu partenerul de viață

DivaHair

În urma unui studiu realizat de echipa Arthur Murray București, s-a ajuns la concluzia că dansul este forma ideală de miscare atunci când se dorește o relație de cuplu sănătoasă, plină de viață și intensă. Legătura strânsă dintre parteneri se menține în urma activităților întreprinse împreună, iar timpul petrecut în doi la dans este un adevărat panaceu pentru relație.

Dansul în cuplu la Arthur Murray București

 

Timpul reprezintă o problemă vitală a zilelor noastre, iar cuplurile, în special după mulți ani de relație, nu reușesc să petreacă prea mult timp împreună. Astfel, pentru sănătatea relației, este recomandat să existe o activitate extra-job care să implice ambii parteneri, iar dansul în cuplu este răspunsul potrivit.

Lecțiile de dans la studioul Arthur Murray Bucuresti înseamnă mult mai mult decât învățarea unor pași de dans. Acestea se bazează pe îmbunătățirea spirituală, pe liniștea sufletească și pe relaxarea minții. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanților.

Cuplurile care trec prin experiența dansului sunt mai fericite, mai împlinite și mai relaxate, iar acest fapt se observă în atitudinea lor. Lecțiile de dans la Arthur Murray București sunt distractive, reconfortante și, cel mai important, oferă experiența de a cunoaște oameni minunați, care devin o a doua familie.

 

Dansul pe parcursul celor trei stagii ale vieții

Perechile care practică dansul în cuplu pot fi încadrate în trei stagii ale vieții: cuplurile înainte de a avea copii, perioada creșterii copiilor și perioada în care copiii sunt adulți.

Cea dintâi perioadă este ideală pentru un cuplu să ia lecții de dans, deoarece presiunea timpului și a grijilor nu este atât de puternică, iar dansul rămâne o escapadă ideală de la stresul provocat de job.

Cea de-a doua perioadă, a creșterii copiilor, poate fi una dificilă, până intervine acomodarea cu noile priorități. În această perioadă, totul devine concentrat asupra copiilor și trebuie luat în seamă faptul că timpul de cuplu este unul vital. Așadar, dansul este activitatea ideală pentru a crea conexiuni intense și puternice cu partenerul tău.

 

Perioada în care copiii sunt adulți este perfectă pentru a fructifica timpul de reconexiune cu partenerul. Dansul este o formă de miscare ideala pentru a recrea legăturile puternice din cuplu și a readuce pasiunea între parteneri.

Arthur Murray oferă o lecție de dans gratuită cuplurilor care doresc să experimenteze plăcerea de a dansa. Detalii și înscrieri pe http://arthurmurray.ro/FB-oferta/

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise în 24 de țări.

Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al clădirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol american al succesului în antreprenoriat și al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaborează adesea cu echipele de filmare de la Hollywood și cu teatrele de pe Broadway, ajungând să semneze coregrafii în pelicule-referință din lumea dansului, precum „Dirty Dancing”, „Scent of a Woman”, „Beauty and the Beast”, „Dance with me”.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!