Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

De ce îmi scrie zilnic dacă vrea să fim doar prieteni?

Ramona Jurubita

Știe că nu te place, dar vrea să se joace... Poate și ție îți este cunoscută această situație care pare doar o glumă proastă, dar din păcate, este adevărat că unii oameni le pot da speranțe false persoanelor care țin la ei. Dar oare o fac în mod voluntar?

Când un bărbat nu te place, știe sigur că nu vrea să aibă nicio legătură cu tine și ar trebui să realizeze că nu puteți fi doar prieteni atunci când tu îți dorești altceva. Iată ce motive l-ar putea face să îți scrie zilnic, deși nu visează la o relație cu tine:

Femeie tristă, cu machiajul curs pe sub ochi, stând cu telefonul în mână, în timp ce așteaptă un semn de la bărbatul pe care îl iubește

Sursa foto: Pexels

 1. Nu știe ce vrea
  Se simte bine în compania ta și nu știe dacă ar trebui să păstrați distanța sau să vă apropiați mai mult. Probabil se teme că lucrurile dintre voi s-ar putea schimba dacă vă declarați un cuplu sau chiar nu știe cum ar trebui să fie femeia de lângă el și dacă tu ești aceea.
 2. Te place, dar nu vrea o relație acum
  Poate a trecut de curând printr-o despărțire și nu vrea să sufere din nou. Este de înțeles că are nevoie de timp înainte să facă un pas către o nouă relație. Dacă acesta este motivul pentru care nu se apropie de tine mai mult, oferă-i înțelegere și nu îl presa pentru că nu trebuie să fii pansamentul suferințelor lui. Vei fi cu el când se va vindeca și când se va simți pregătit pentru un nou început.
 3. Încă se gândește la fosta lui
  Dacă fosta relație s-a încheiat de curând, este posibil să fi rămas lucruri nerezolvate între el și persoana care i-a fost alături în trecut. Gândește-te că poate vrea să te protejeze și să nu te facă să suferi dacă o să îl auzi vorbind din nou cu ea pentru a clarifica situația. Pe de altă parte, probabil dorește o împăcare cu fosta și chiar nu vrea să fie cu altcineva.
 4. Nu își înțelege sentimentele pentru tine
  Există și posibilitatea ca el să nu facă diferența dintre o relație apropiată de prietenie și o iubire aflată la început de drum. Explică-i tu ce simți și poate își va da seama de sentimentele pe care le are față de tine, dar nu insista dacă vezi că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Unii oameni au nevoie de mai mult timp pentru a înțelege cât de mult înseamnă o anumită persoană pentru ei.
 5. Încearcă să fie politicos
  Dacă a aflat că îl placi și el nu simte la fel, s-ar putea să încerce să nu te jignească printr-un refuz. Păstrează legătura cu tine ca să nu te simți prost că el nu te vrea, dar, în același timp, te ține la distanță ca să nu crezi că ar dori să fie cu tine. În cazul în care tu îi scriai prima, oprește-te ca să vezi dacă totul se va sfârși când vei înceta să îl mai cauți.
 6. Chiar te consideră o prietenă adevărată
  Poate chiar vrea să rămâneți prieteni. La urma urmei, relațiile romantice pot strica totul și rareori foștii rămân prieteni apropiați. Dacă simte acest gen de legătură cu tine, este normal să vrea să fii doar acolo - ca prietenă. Tu decizi dacă te mulțumești doar cu amiciția lui sau dacă pui punct legăturii dintre voi pentru că dragoste cu forța nu poți obține.
 7. Vrea doar atenție
  Un bărbat imatur va profita de atenția femeii care îl place, chiar dacă din partea lui nu există reciprocitate. Probabil că nici nu îi pasă dacă te rănește sau nu, poate chiar nici nu se gândește la asta. Lui îi este suficient să știe că are pe cineva care să îi răspundă întotdeauna la mesaje sau care să îi țină companie când toți ceilalți îl lasă baltă.
 8. Se plictisește
  Poate ai ajuns în această situație pentru că pur și simplu nu are cui să îi scrie și te-a găsit pe tine disponibilă. Nimeni nu este pregătit să-l asculte și să-i răspundă, în afară de tine sau niciun prieten nu are timp de el. Ai grijă să nu reprezinți în mintea lui doar o persoană care îl ajută să își umple timpul liber cu discuții menite doar să alunge plictiseala.Femeie îngândurată care așteaptă un mesaj de la cineva
 9. Încearcă să te cunoască
  Uneorii bărbații își creează strategii ca să descopere femeile din mai multe perspective. Poate chiar vrea să fie cu tine, dar așteaptă să se asigure că tu ești cea potrivită și te supune unor teste. Este interesat să afle dacă ai răbdare, dacă poți acorda o a doua șansă, dacă simți ceva cu adevărat și ești în stare să îl ierți chiar dacă nu a recunoscut din prima ce simte.
 10. Ești una dintre opțiunile lui
  Fugi din calea lui dacă afli că procedează la fel și cu alte femei pentru că nu meriți să fii foar o „altă fată de pe listă”. Cei care umblă după mai multe posibile partenere în același timp nu vor relații serioase, ci doar se joacă. Nu permite nimănui să te țină pe post de rezervă și nu îl primi înapoi dacă ți-a zis ca vrea să fiți doar prieteni înainte să se cupleze și să se și despartă de altcineva.
 11. Nu înțelege că te poate răni
  Dacă ar înțelege că te macină această nehotărâre a lui, probabil nu ar proceda așa. Ori nu are experiență cu femeile, ori nu este empatic și nu știe cât de dureroasă este o respingere. Explică-i tu ce se întâmplă în sufletul tău și poate așa va lua o decizie care să vă ușureze amândurora drumul prin viață.
 12. Ceva îl reține
  Poate și-ar dori ca relația voastră să ajungă la un alt nivel, dar anumite circumstanțe îl împiedică să facă pași spre tine. Încearcă să afli ce îl ține pe loc și faceți amândoi eforturi dacă simțiți la fel. Ai grijă pentru că este posibil să caute scuze și să nu își dorească o relație serioasă, așa cum ai vrea tu.

Ai trecut deja printr-o astfel de situație? Cum ai procedat sau ce ai face dacă ți s-ar întâmpla să întâlnești un astfel de bărbat în viitor? Indiferent de răspunsul tău, asigură-te că nu îți pierzi demnitatea în fața cuiva egoist sau nepăsător.

Citește și: De ce ne mulțumim cu mult mai puțin decât merităm când vine vorba de relații

Surse articol: SoulpostYourtangoHackspirit

Sursa foto principală: Pexels

Surse foto: Pexels, iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta