Nu Skin

De ce le plac bărbaților sânii? Șase motive interesante

Victoria Dragan

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că reprezentanții sexului opus au o obsesie pentru decolteul femeilor. Noi nu îi privim în același mod ca ei, deși îi scoatem câteodată în evidență într-un mod sexy, astfel că este imposibil să nu ne întrebăm de ce bărbații simt această atracție.

Așadar, de ce le plac bărbaților sânii? Află care sunt motivele de la baza afinității lor!

De ce le plac bărbaților sânii atât de mult? Care este misterul lor?

De ce le plac bărbaților sânii? Ei bine, cercetătorii spun că este în natura bărbaților atracția față de decolteul unei femei. 

Nu toți reprezentanții sexului opus sunt atrași de sânii mari. Fiecare are preferințele lui, iar forma și fermitatea lor par să fie caracteristicile care le atrag de fapt atenția.

Iată care sunt motivele pentru care reprezentanții sexului puternic se simt atrași de decolteul nostru!

1. Sânii dau o formă frumoasă corpului

Indiferent că sunt de dimensiune mică ori mare, sânii oferă un aspect armonios și plăcut corpului. Cum bărbații nu au astfel de forme pe trupul lor, este normal să se simtă atrași de ceea ce au femeile.

2. Sânii reprezintă fertilitate

Încă din vremuri vechi, sânii plini și șoldurile late au fost asociate cu fertilitatea. Se credea că femeile care aveau aceste caracteristici fizice rămâneau mai ușor gravide și aduceau pe lume copii sănătoși. Bărbații încă mai au aceste idei în subconștient, așa că mulți dintre ei nu ar recunoaște acest motiv.

3. Sânii joacă un rol important în preludiu

Până și bărbatul cel mai lipsit de creativitate în dormitor știe că trebuie să se joace cu sânii partenerei. Ei joacă un rol important în arta preludiului, care ar fi incompletă fără atingerea și stimularea lor.

4. Sânii sunt cheia către plăcerea sexuală

De ce le plac bărbaților sânii? Dacă ar ști că nu ne place să fim atinse și sărutate pe ei, probabil că nici partenerii noștri nu ar mai fi atât de interesați de ei. Dar au grijă să le ofere atenția necesară, mai ales că observă ce reacție are stimularea lor asupra plăcerii sexuale.

5. Sânii sunt misterioși

Încă de când încep să se simtă atrași de o femeie, bărbații consideră că sânii ei sunt o sursă de mister. Dar să nu crezi că se vor plictisi de bustul tău când vor avea ocazia să îl admire în toată splendoarea, dimpotrivă.

6. Sânii sunt confortabili

Mulți reprezentanți ai sexului opus găsesc sânii partenerei ca fiind o parte a corpului extrem de confortabilă și primitoare, așa că își așază capul acolo. În plus, studiile au demonstrat că bustul unei femei are efecte bune și asupra stării unui bărbat. Amuzant ori nu, a fost demonstrat că un bărbat care privește sâni zilnic timp de 15 minute este mai sănătos și trăiește mai mult.

Acum știi de ce le plac bărbaților sânii, așa că vei avea mai multă încredere în tine și nu te vei mai simți complexată pentru că nu au dimensiunea ori forma dorită.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!