Nu Skin

De ce să nu-i trimiți niciodată mesaje iubitului tău

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Îți poți imagina măcar ce ar înseamna ca iubitul tău să nu-ți trimită nici măcar un mesaj? Ei bine, sunt unele cupluri care nu fac deloc schimb de mesaje. Un bun exemplu este cuplul Nicole Kidman și Keith Urban.

Actrița americană a apărut pe coperta revistei InStyle și a acordat un interviu publicației în care a mărturisit că este „de modă veche” în ceea ce privește comunicarea interumană. În timp ce mulți dintre noi am renunțat la arhaicul apel telefonic, Nicole spune că preferă să audă vocile oamenilor. De departe cea mai surprinzătoare declarație a fost aceea că Nicole și soțul său nu fac schimb de mesaje niciodată. „Cum e posibil așa ceva?”, ne-am întreba. Există anumite situații în care cel mai bine într-o relație e să lași telefonul deoparte.

După o întâlnire nereușită

Dacă ai fost împreună cu iubitul tău la o întâlnire, dar aceasta nu a decurs așa cum te-ai fi așteptat, atunci când ajungi acasă e bine să nu-i dai un mesaj în care să îți arăți nemulțumirile. Lasă-l pe el să îți scrie, iar în acest mod vei evita cu siguranță să intri în polemici.

Fără mesaje după o ceartă

Toate cuplurile au trecut cu siguranță măcar o dată printr-o ceartă. Cel mai indicat este să rezolvi lucrurile față în față, deoarece vei putea spune lucrurilor pe nume și nu vei mai avea tendința să exagerezi, așa cum este cazul când scrii un mesaj.

O tonă de mesaje - regina dramelor

Chiar dacă fluturașii dansează în ritm alert în stomacul tău, ai grijă să nu îți sufoci iubitul. Fiecare om are nevoie de spațiu personal, chiar dacă este implicat într-o relație amoroasă. Dacă îi dai multe mesaje și el nu are timp să-ți răspundă la fiecare dintre ele, în mod inevitabil vor apărea certurile.

Comunicarea, dar nu prin mesaje, este cea mai bună soluție

Așa cum spune și Nicole Kidman, comunicarea este cea mai indicată atunci când ești într-o relație, fie că este față în față, fie prin intermediul telefonului. Dacă vorbești mai mult cu iubitul tău, poți să îți exprimi ideile mult mai ușor și să folosești tehnici persuasive, gesturi și mimică.

Dacă ai greșit, renunță la butoane

Orice om mai greșește, să recunoaștem, dar atunci când femeile o fac, tare greu mai recunosc. După ce ai realizat că ai greșit față de iubitul tău, încearcă să stabilești o întânire cu el prin care să-i explici situația. Astfel vei putea să te faci înțeleasă mult mai ușor și vă veți împăca mult mai rapid.

Pentru o relație sinceră și frumoasă, încearcă să ții cont de faptul că uneori mesajele trimise iubitului nu sunt chiar cea mai bună soluție. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (49)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta