De ce tocmai femeile puternice se atașează cel mai ușor

De ce tocmai femeile puternice se atașează cel mai ușor

Ramona Jurubita

Nu contează dacă ai fost într-o relație oficială cu ea sau nu. A fost suficient să flirtezi cu ea puțin și s-a îndrăgostit de tine doar pentru că i-ai acordat atenție. Îți sună cunoscut acest scenariu? Poate pentru că știi și tu măcar o femeie care reacționează așa atunci când simte fluturi în stomac după ce interacționează cu un bărbat.

În secunda în care i-ai zâmbit, totul s-a terminat, în mintea ei rămâne imprimată doar imaginea ta și se gândește pentru mult timp numai la tine. Nu se întâmplă asta pentru că este superficială, nu au atras-o ochii tăi sau barba care îți încadrează perfect fața, ea s-a atașat de tine pentru că a simțit acel ceva unic, atunci când privirile voastre s-au intersectat.

Tineri îndrăgostiți care se sărută pe stradă, în timp ce alți oameni trec pe lângă ei

Chiar dacă a fost rănită, nu și-a pierdut speranța și deși este conștientă de răutatea anumitor oameni, ea încă are încredere în ei. Crede în potențialul lor, știe că pot fi și sinceri și așteaptă ziua în care va găsi pe cineva care să îi ofere prietenie și afecțiune.

Femeile slabe au mai multe frici și ajung să își pună bariere, dar cele puternice au curajul de a experimenta noi trăiri, în speranța că vor găsi omul potrivit la un moment dat.

Dacă o femeie puternică s-a îndrăgostit de tine, a făcut-o fiindcă are speranța că tu ești acea persoană specială pentru ea. Ea speră că bărbatul care i-a ținut ușa deschisă și care îi trimite zilnic mesaje de „bună dimineața” este cu adevărat un domn și nu doar un puști drăguț care vrea să se joace cu sufletul ei.

Nu ar trebui să te sperii dacă te iubește foarte mult într-un timp atât de scurt, ci să apreciezi disponibilitatea ei de a intra într-o relație, deși experiența anterioară a făcut-o să sufere. Ea riscă să pățească din nou același lucru, doar ca să îți arate că are încredere în tine și că vrea să îți fie alături.

Nu o judeca pentru ceea ce simte fiindcă ea nu vrea să se îndrăgostească atât de ușor, nu vrea să își imagineze un viitor cu cineva când abia există un prezent, nu vrea să devină lipicioasă înainte ca celălalt să simtă ceva pentru ea. Dar nu se poate abține, așa este felul ei de a-și exprima dragostea și aprecierea. Se atașează ușor pentru că are nevoie de afecțiune, îi place să aibă atenția cuiva și tu ești norocos dacă te-a ales pe tine. Ea vrea intimitate, atașament, vrea să simtă.

Își dorește atât de mult să fie iubită încât vede speranță în fiecare privire care o fixează, vede frumusețe în fiecare bărbat care ar putea deveni iubitul ei. Se atașează ușor pentru că știe că merită un partener bun și iubitor. Ea știe că în cele din urmă va găsi pe cineva care nu o va dezamăgi niciodată. Acel om nu o va face să se simtă prost pentru că îl iubește atât de intens.

Citește și: 12 metode prin care poți învăța cum să ai din nou încredere în cineva după ce te-a înșelat

Surse articol: ThoughtcatalogCuriousmindmagazineThemindsjournal

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete au, de fapt, femeile divorțate
Ce regrete au, de fapt, femeile divorțate
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!
Incepe quiz
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.