Declarații de dragoste emoționante

Declarații de dragoste emoționante

Redactor Raluca Margean

Atunci când iubești pe cineva, poate fi greu să exprimi acele emoții prin cuvinte si să faci declarații de dragoste emoționante. De fapt, iubirea te face să te simți vulnerabil, să ai senzația că ți se taie genunchii și, de multe ori, devii incapabil să vorbești. Te poți îndrăgosti atât de tare de o persoană încât, de cele mai multe ori, nu reușești să gândești corect.

Declarații de dragoste emoționante

Dacă trăiești o astfel de poveste de iubire este senzațional, însă acest lucru poate fi și o problemă. Dacă nu-i poți spune persoanei iubite cât de mult o iubești, relația voastră ar putea avea de suferit. De aceea, îți oferim în acest articol cele mai frumoase și mai emoționante declarații de dragoste pe care le poți transmite jumătății tale.

Cea mai romantică declarație de dragoste

Nu ai nevoie de mesaje complicate sau cuvinte elaborate pentru a-i spune cuiva cât de mult înseamnă pentru tine. Cel mai bine este să încerci să fii sincer și să-ți exprimi sentimentele și emoțiile atunci când este cazul. Nu trebuie să aștepți un anumit moment special în care să-i spui persoanei iubite ”Te iubesc”. Orice clipă este potrivită pentru acest lucru. Atunci când stați îmbrățișați, atunci când mergeți pe stradă și vă țineți de mână, atunci când face un gest care îți place sau atunci când se uită la tine din celălalt capăt al camerei. Oricând poate fi un moment prielnic pentru a-ți exprima iubirea.

Cuplu de îndrăgostiți îmbrățișați care se uită unul în ochii celuilalt

Bineînțeles, există și situații speciale în care îi poți face persoanei iubite declarații de dragoste emoționante, de exemplu în clipele voastre de tandrețe sau atunci când sunteți departe unul de celălalt. Iată cu ce vorbe frumoase îți poți impresiona jumătatea:

”Te iubesc și nu vreau să te pierd. Îmi dau seama că viața mea este mai frumoasă alături de tine”.

”Te iubesc fără să știu CUM sau de CÂND, sau DE CE. Te iubesc simplu, fără complexități sau mândrie și vreau să te iubesc așa la nesfârșit”.

”Mă gândesc la tine când sunt treaz, te visez pe tine când adorm, ești tot ce am mai bun în viață”.

”N-am știut niciodată că poate exista un sentiment atât de frumos și de înălțător până nu m-am îndrăgostit de tine”

”În dragoste există întotdeauna o nebunie. Dar există întotdeauna un motiv în nebunie. Te iubesc ca un nebun.”

”Te voi iubi până în momentul în care stelele nu vor mai străluci pe cer, iar valurile mării nu se vor mai legăna în bătaia vântului!”

”Te iubesc. În moduri în care n-ai fost niciodată iubită, pentru motive niciodată rostite până acum și cu tot sufletul meu.”

”De fiecare dată când îmi spun că nu te pot iubi mai mult, îmi demonstrezi că mă înșel.”

”Te iubesc așa cum nu credeam că o să fiu vreodată în stare.”

”Mă trezesc în fiecare dimineață plin de viață pentru că știu că te voi vedea pe tine, iubirea mea”.

Declarații de dragoste fierbinți pentru a încinge atmosfera

Dacă simți fluturași în stomac de fiecare dată când te gândești la el, este clar: ești îndrăgostită! Bucură-te de acest sentiment deosebit pentru că nu există emoție mai puternică decât iubirea. Dacă și el îți împărtășește dragostea, atunci ești cu adevărat norocoasă. Nu te feri să-i spui cât de mult îl iubești, fă-i declarații de dragoste emoționante și trăiește cu intensitate fiecare clipă.

Cuplu pasional care se sărută

Iată câteva declarații de dragoste fierbinți pentru el, care îl vor înnebuni de plăcere:

”Buzele tale sunt ca mierea și sărutările tale ca vinul. Aș vrea să te gust acum.”

”Mă înnebunește felul în care te uiți la mine, mă atingi și mă săruți. Vreau să simt pielea ta pe pielea mea în fiecare seară.”

”Poți să-mi explici și mie de ce ești atât de sexy? Nu pot să mă gândesc la altceva decât la tine.”

”Am gustat o dată din buzele tale și acum știu că este singurul lucru pe care mi-l doresc la micul dejun.”

”Sărutul elimină stresul și reduce tensiunea arterială, așadar este momentul să ne menținem sănătoși.”

”Dacă buzele tale se simt singure acum, se pot întâlni cu ale mele.”

Săruturile tale dau dependență. Am nevoie de ele în fiecare zi.~

De abia aștept să te văd și să te strâng în brațe, iubitule!”

”Dragule, este grav. Doctorul mi-a spus că sufăr de o boală incurabilă: dragostea pentru tine. Singurul tratament este mi multe vitamine cu…tine! Îmi vreau vitaminele!”

Bună dimineața, iubitule! M-am trezit gândindu-mă la tine, la cum te-aș săruta chiar acum.”

Citește și: 14 mesaje de excitare care mentin vie flacara pasiunii

Mesaje de iubire și dor, de spus când sunteți despărțiți

Dragostea este frumoasă, însă uneori și dureroasă, mai ales când persoana iubită este departe de tine. Atunci când iubești, nu suporți să stai fără persoana dragă, chiar și câteva ore despărțiți unul de celălalt pot fi un adevărat chin.  Îi poți arăta jumătății tale cât de mult îți lipsește trimițându-i mesaje de iubire. Emoticoanele sunt drăguțe, dar nu pot exprima la fel de bine sentimentele așa cum o pot face cuvintele.   

Bărbat care stă la fereastră și se gândește la o iubita sa

Iată câteva declarații de dragoste emoționante pentru el sau ea de trimis atunci când nu sunteți aproape unul de celălalt:

”Există oare vreun medicament care să mă facă să nu-mi mai fie atât de dor de tine? Te rog mult prescrie-mi ceva, că mă îmbolnăvesc de dorul tău.”

”Îți poți imagina o lume fără soare, lună și stele? Așa mă simt eu acum fără tine.”

”Fiecare clipă petrecută cu tine este cea mai frumoasă din viața mea. Fiecare clipă care trece fără tine este cea mai rea din viața mea. Mi-e dor de tine.”

”Mi-e dor de tine și de îmbrățișările tale. Ele îmi dau putere, iar astăzi mă simt extrem de slăbit.”

”Nu pot trăi fără sărutările tale. Devin enervantă, urâtă și anxioasă. Vreau să-mi recapăt zâmbetul și frumusețea. Vino și sărută-mă”.

”Atunci când nu ești cu mine, mă simt ca și cum aș fi o pasăre cu aripile tăiate și închisă într-o colivie. Vino și eliberează-mă.”

”Nu înțeleg de ce mi-e așa de dor de tine. Nu înțeleg de ce inima mea te vrea acum lângă mine. Să fie oare pentru că te iubesc?”

”Fiecare clipă petrecută departe de tine este o clipă moartă. Redă-mi viața înapoi, vino mai repede la mine. Mi-e dor de tine.”

”Casa fără tine este goală și rece. Viața fără tine este plictisitoare și tristă. De-abia aștept să te întorci acasă. Mi-e dor de tine.”

” Fiecare secundă petrecută departe de tine se simte ca și cum ai petrece o zi întreagă fără apă într-un deșert fierbinte ... De-abia aștept să te întorci în brațele mele. Mi-e dor de tine.”

Sentimente de iubire: mesaje haioase de trimis persoanei iubite

Chiar dacă sentimentele tale de iubire sunt serioase, nu trebuie să-i faci declarații de dragoste emoționante, lungi și profunde pentru el/ea. Îi poți transmite câteva cuvinte haioase care să expime ceea ce simți, dar și să-i stârnească persoanei iubite un zâmbet.

Îndrăgostiți care râd și se sărută

Iată câteva mesaje haioase de iubire pentru el sau ea:

Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta ca să începi să crezi?”

Se spune că dragostea este o boală mintală, dar eu cred că este una foarte frumoasă. Pot spune cu mândrie că sunt dezechilibrat mintal.”

”Promit că voi fi mereu lângă tine. Sau sub tine. Sau peste tine.”

”Am știut că m-am îndrăgostit de tine în momentul în care mi-am dat seama că mi-am pierdut interesul pentru mașina mea cea nouă.”

”Știi ce-ar arăta bine pe tine? Eu!”

”Te iubesc mai mult decât cafeaua mea de dimineață, dar te rog din inimă să nu mă faci să-ți demonstrez.”

”Înainte eram dependent de cafea, acum sunt dependent de tine.”

”Buzele tale sunt ca vinul și azi aș vrea să mă îmbăt.”

”Eu sunt în patul meu, tu ești în patul tău. Unul dintre noi este în patul greșit.”

”Sunt atât de îndrăgostit de tine, încât zâmbesc ca un prost de fiecare dată când văd numele tău în telefonul meu.”

Citește șiMesaje de bună dimineața haioase, ca să începi ziua cu zâmbetul pe buze

Declarații de dragoste emoționante: cele mai frumoase citate

Dragostea nu pune întrebări și nu stă pe gânduri. Dragostea nu poate fi înțeleasă și nici explicată. Dragostea se întâmplă și atât. Te poți îndrăgosti fără să știi de ce și cum s-a întâmplat și poți iubi fără să te intereseze defectele persoanei iubite. Atunci când o faci, este suficient să-ți exprimi dragostea în cele două cuvinte magice: ”Te iubesc”. Chiar dacă aceste cuvinte înseamnă mai mult decât orice declarații de dragoste emoționante, câteodată simți nevoia să mai spui ceva.

Cuplu de îndrăgostiți care se sărută după o pălărie

Dacă nu ai inspirație într-o zi, îți oferim mai jos câteva idei:    

”Știi că ești îndrăgostit când nu poți adormi, pentru că îți dai seama că realitatea este în cele din urmă mai bună decât visele tale.” - Dr. Seuss

M-ai vrăjit, trup și suflet.”-Mândrie și prejudecată, Jane Austen

”Dacă vei trăi o sută de ani, aș vrea să trăiesc o sută minus o zi, ca să nu fiu nevoit să trăiesc niciodată fără tine. ” – Winnie de Pluș, A. A. Milne

”Dacă aș avea o floare pentru fiecare moment în care mă gândesc la tine, m-aș plimba într-o grădină pentru totdeauna.”- Alfred Tennyson, poet englez

”Când sunt cu tine, mă simt pierdut. Când sunt fără tine, vreau să mă pierd din nou.”-Anonim

”Întotdeauna înseamnă mult timp. Dar nu m-aș supăra să petrec tot acest timp cu tine.”-Anonim

”Te iubesc cu toată ființa mea, îți iubesc formele, îți iubesc imperfecțiunile, dă-mi totul, eu îți dau totul, cu tine începe și se sfârșește totul.”-John Legend

”Dacă dragostea nu este nebună, nu este dragoste. Te iubesc ca un nebun.”-Pedro Calderon, poet spaniol

"Te aleg pe tine. Și te voi alege iar și iar și iar. Fără pauză, fără îndoială, într-o clipită. Te voi alege întotdeauna doar pe tine”. - Anonim

”Dacă picăturile de ploaie ar fi sărutări, ți-aș trimite dușuri. Dacă îmbrățișările ar fi mări, ți-aș trimite oceane. Și dacă dragostea ar fi o persoană, m-aș trimite pe mine. ” - Emily Bronte

Declarații de dragoste lungi, de spus iubitei în momentele romantice din cuplu

Iubirea este intense și îți poate oferi sentimente pe care nu le-ai experimentat niciodată. Iar în acele momente, te simți poet, îți vine să-ți strigi iubirea în gura mare și să spui cuvinte frumoase pe care nu credeai că le vei putea spune vreodată. Dacă te simți vreodată așa, dar nu ai cuvintele la tine, te ajutăm noi cu câteva declarații de dragoste emoționante lungi pentru ea!

Îndrăgostiți care se sărută într-un cadru romantic

Iată ce vorbe dulci ai putea să-i spui:

”Dacă ar fi să-mi pun o singură dorință, aceasta ar fi să mă trezesc în fiecare zi cu respirația ta pe gâtul meu, căldura buzelor tale pe obrazul meu, atingerea degetelor tale pe pielea mea și senzația bătăilor inimii tale cu a mea.”

„Nu te iubesc nici cu inima, nici cu mintea. Inima mea s-ar putea opri, mintea mea poate uita. Te iubesc cu sufletul meu pentru că sufletul meu nu se oprește niciodată și nu uită. ”

”Nu te așteptam în viața mea. Nu credeam că vom ajunge să rămânem împreună. Însă cel mai extraordinar lucru pe care l-am făcut vreodată cu viața mea este să mă îndrăgostesc de tine. Nu am fost niciodată atât de complet, n-am iubit niciodată atât de pasional și n-am vrut niciodată să protejez pe cineva atât de mult cum vreau să te protejez pe tine.”

”Ți-aș fi scris numele pe cer, dar vântul l-ar fi suflat. Ți-aș fi scris numele în nisip, dar valurile l-ar fi spălat. Așa că ți-am scris numele în inima mea pentru că știu că va rămâne acolo pentru totdeauna.Te iubesc enorm.”

”Înainte să te întâlnesc pe tine, inima mea era tristă și goală. Când ai intrat în viața mea, mi-ai umplut-o cu dragoste, veselie și fericire. Mulțumesc destinului că mi te-a scos în cale și îți mulțumesc ție că mă lași să te iubesc. Nu-mi pot imagina viața fără tine. Te iubesc cum nu am crezut că voi putea iubi vreodată.”

Citește și: Gesturi romantice neconvenționale pe care orice femeie le-ar adora

Mesaje de impresionat iubita

Atunci când ești îndrăgostit de cineva și știi că ești la rândul tău iubită, este cel mai frumos sentiment pe care-l poți trăi vreodată. Însă dacă și auzi de la persoana iubită vorbe de iubire, atunci cu siguranță ești în al nouălea cer. Spune-i iubitei tale cât de mult înseamnă ea pentru tine și îi vei face ziua mai frumoasă.

Bărbat care sărută pe frunte o femeie

Iată câteva sugestii de declarații de dragoste emoționante:

”Nu vreau să devin viața ta. Vreau să fiu partea favorită din viața ta.”

”Când vreau să zâmbesc, tot ce trebuie să fac este să închid ochii și să mă gândesc la tine. Te iubesc enorm, iubita mea.”

”Te iubesc și te voi iubi până voi muri. Și dacă există viață după moarte, te voi iubi chiar și atunci.”

”Iubirea nu are nimic de-a face cu ceea ce aștepți să primești, doar cu ceea ce aștepți să dai. Iar eu îți dau ție totul”.

”Să te iubesc pe tine nu este o alegere, este o necesitate. Ești ca un drog pentru mine. Te iubesc.”

Iar dacă vrei cu adevărat s-o impresionezi, trimite-i câteva declarații de dragoste emoționante însoțite de imagini romantice. O vei face să se simtă minunat. Iată câteva idei pentru tine:

Desen cu doi îndrăgostiți care stau pe bancă sub un copac

”Inima mea a luat-o razna. Spune mereu un singur cuvânt: numele tău.”

Cuplu de îndrăgostiți care se sărută în interiorul unei inimi înflăcărate

”Inima mea este perfectă pentru că te are pe tine înăuntru.”

 Cuplu de îndrăgostiți care se îmbrățișează

”Sunt cel mai fericit atunci când ești în brațele mele. Te iubesc din toată inima!”

Inimă de graffitii desenată pe un perete

”Datorită ție, inima mea a prins aripi! Te iubesc!”

Cuplu la lumina lumânărilor

”Sunt doar două momente în viața mea când vreau să fiu cu tine: ACUM și ÎNTOTDEAUNA. Te iubesc.”

În concluzie, exprimarea iubirii prin intermediul unor declarații de dragoste emoționante este întotdeauna specială. Dacă vrei să transformi un moment obișnuit din viața voastră în ceva deosebit, arată-i persoanei iubite cât de mult ții la ea, adresându-i câteva cuvinte pline de romantism. Inspiră-te din sugestiile noastre și bucură-te de fiecare clipă petrecută cu jumătatea ta.

Surse foto: Pexels.com, Pixabay.com

Articolul urmator
14 adevăruri despre relații despre care nimeni nu vorbește niciodată
14 adevăruri despre relații despre care nimeni nu vorbește niciodată
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.