Nu Skin

Diferențele dintre un bărbat care te iubește și unul care îți complică viața

Viorica Ghinea, redactor

Deși n-ar trebui să ai dificultăți în a deosebi un bărbat care îți mângâie sufletul de unul care ți-l otrăvește, situația se complică atunci când ești îndrăgostită. Indiferent că fluturașii zburdă prin stomac ori doar ești dornică să ai în sfârșit, după mai mult timp, o nouă relație amoroasă, cert este că ți-ai pierdut de mult obiectivitatea. În astfel de momente este extrem de ușor să urci un bărbat care nu merită pe un piedestal, chiar dacă ai experiență în segmentul amoros.

Ca să nu mai pierzi timp prețios din viața ta alături de bărbați nepotriviți, îți prezentăm în galerie diferențele dintre un bărbat care te iubește sincer și unul care îți complică viața.

Te respectă versus este intolerant

Te respectă versus este intolerant

Un bărbat care te iubește te tratează ca pe o prințesă, făcându-te să te simți specială. El îți respectă opiniile, chiar dacă nu este întotdeauna de acord cu ceea ce spui. La polul opus, bărbatul nepotrivit pentru sufletul tău nu va crede niciodată că părerea ta este mai importantă decât a lui. Acesta te va contrazice și te va critica frecvent.

Te încurajează versus te inhibă

Te încurajează versus te inhibă

Vei auzi cuvinte pline de motivație doar din partea unui bărbat pentru care însemni mult. Unul care nu te apreciază îți va inhiba întotdeauna dorințele de a te dezvolta. El îți va spune că nu are sens să visezi, că îți pierzi timpul ori chiar că nu ești bună de nimic.

Este onest versus este crud

Este onest versus este crud

Una este să își exprime sincer gândurile față de anumite lucruri pe care le faci și alta este să te atace emoțional și să te facă să suferi. Dacă partenerul tău te insultă deseori, este evident că nu te iubește, așa că nu ar mai trebui să îți pierzi timpul în compania lui.

Este afectuos versus manipulator

Este afectuos versus manipulator

Bărbatul care te iubește din suflet îți oferă o relație sănătoasă, bazată pe încredere, nu pe suspiciuni și scene de gelozie. Unul care te iubește îți demonstrează ceea ce simte nu doar prin gesturi drăguțe, ci și prin acordarea libertății. Cel care îți otrăvește sufletul va simți mereu nevoia să controleze ce faci în fiecare moment al vieții tale.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta