Don Juan-ul zodiacului: el este cel mai cuceritor bărbat!

Don Juan-ul zodiacului: el este cel mai cuceritor bărbat!

Victoria Dragan

Cine nu a auzit de libertinul și fermecătorul personaj Don Juan? El este bărbatul care poate să fure inima oricărei femei pe care pune ochii. Dacă l-ai privit până acum ca pe o legendă, află că astfel de bărbați chiar există printre noi. Dar nu se pot bucura mulți de abilitățile de cuceritor, ci doar anumiți reprezentanți ai sexului opus. Astrologii ne atenționează că aceștia sunt născuți într-un singur semn zodiacal.

Așadar, află cine este Don Juan-ul horoscopului și care sunt manevrele lui de cucerire!

Aventurierul zodiacului: nu îi rezistă nicio femeie!

Nu este greu de ghicit că cel mai mare talent al lui Don Juan constă în cucerirea unei femei. Niciunul nu se pricepe mai bine decât el să asedieze o reprezentantă a sexului opus cu vorbe dulci și atingeri pasionale. Chiar și cele care se țin tare și au principii bine înrădăcinate ajung să cedeze în cele din urmă în fața farmecelor lui. Dar nu le poate învinui nimeni pentru că au căzut pradă tentației, pentru că doar unul este Don Juan.

Nu îți mai testăm curiozitatea, ci ți-l prezentăm în toată splendoarea lui pe cuceritorul horoscopului. Ei bine, nativul care se încadrează de minune în tipologia bărbatului aventurier este cel al zodiei Balanță. Lui nu îi place să se implice în nicio legătură sentimentală, astfel că dă deseori bir cu fugiții atunci când aude cuvântul „angajament”. Dispare exact ca o fantomă atunci când simte că o femeie vrea să pună mâna pe el.

Cum îl recunoști pe Don Juan? Nu este atât de greu de detectat, având în vedere că adoră popularitatea, în special în rândul femeilor. Îl vei întâlni întotdeauna în cercuri mari, la petreceri și reuniuni, oriunde există șansa să vadă mai multe reprezentante ale sexului frumos. Dă dovadă de multă creativitate atunci când trebuie să își abordeze victima. Nu apelează niciodată la aceleași cuvinte, ci se pricepe să personalizeze bine fiecare text de agățat. Ingredientele care nu îi lipsesc sunt umorul, seducția și misterul. Se pricepe de minune să facă o femeie să se simtă bine din toate punctele de vedere.

Bărbatul Balanță este cel mai bun amant din zodiac. El se comportă frumos cu femeia pe care vrea să o cucerească, astfel că nu are cum să nu se îndrăgostească de el mai devreme ori mai târziu. Cunoaște o mulțime de trucuri erotice pe care le pune în practică deseori. Nicio femeie nu se poate plânge că nu a cunoscut plăcerea alături de el.

Reprezentantul acestui semn astrologic nu impresionează doar prin felul în care știe să agațe o femeie ori să facă amor, ci și prin aspectul lui fizic. Lui îi place să acorde o deosebită atenție îngrijiri personale, iar stilul vestimentar pe care îl abordează este de departe unul care stârnește admirația. Uneori, nici nu este nevoie să deschidă gura, pentru că deja câteva femei i-au remarcat prezența.

Dacă ai în viața ta un Don Juan și crezi că îl poți face bărbat de casă, nu ar trebui să te îmbeți cu apă rece. Chiar dacă are sentimente pentru tine, mai devreme ori mai târziu tot va călca strâmb. Fidelitatea nu este o trăsătură care să îl caracterizeze, iar tentațiile din jur sunt în număr mare.

Crezi că poți să reziști în fața farmecelor acestui tip de bărbat?

Articolul urmator
8 lucruri pe care să le iei în considerare dacă vrei să ai o relație cu un bărbat mai în vârstă
8 lucruri pe care să le iei în considerare dacă vrei să ai o relație cu un bărbat mai în vârstă
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (85)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.