Dragostea este mult mai ușoară când ai partenerul potrivit lângă tine. Uite de ce

Dragostea este mult mai ușoară când ai partenerul potrivit lângă tine. Uite de ce

Ramona Jurubita

Nu este un secret pentru nimeni faptul că, uneori, iubirea doare și trebuie să înfrunți multe obstacole ca să fii cu cel pe care îl iubești, dar trebuie să știi că nu este cel potrivit dacă el pune piedici în relația voastră și dacă nu luptă alături de tine. Dragostea adevărată nu înseamnă suferință, ea face totul în jur să pară mai simplu și vei trece cu partenerul prin toate greutățile vieții fără să le simți atât de dureroase.

Iată de ce este mai ușor să trăiești lângă partenerul potrivit, decât să te amăgești lângă o persoană greșită:

Cuplu care trece prin viață mai ușor datorită încrederii dintre parteneri

 • Dragostea nu te leagă, ea te eliberează
  Lângă omul greșit te vei simți controlată și vei avea nevoie de spațiu ca să te bucuri de viață, pentru că te va sufoca de multe ori cu gelozii și insistențe. Lângă adevărata dragoste va fi totul mult mai simplu pentru că vă veți distra împreună, veți avea încredere unul în celălalt și veți împărți timpul astfel încât să faceți și activități separat, tocmai pentru a vă dezvolta relația. Cu partenerul potrivit totul va decurge spontan, vei avea confortul psihic de care ai nevoie și vă veți înțelege foarte ușor doar din priviri.
 • Persoana potrivită te va face să te apreciezi la adevărata ta valoare
  Trebuie să ai alături un partener care te va face să te îndrăgostești mai întâi de tine. Persoana potrivită va vedea cum ești tu de fapt și îți va evidenția calitățile, astfel încât să te simți apreciată și specială. El te va inspira și te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta, pentru că veți crește împreună și va fi totul așa cum ai visat. Nu pierde timpul lângă oamenii care nu te apreciază pentru că te vei lăsa influențată de ei și îți vei pierde încrederea în tine.
 • Te vei simți permanent în siguranță
  Lângă omul potrivit vei simți că poți cuceri lumea, te vei simți în stare de orice și vei elimina sintagma „nu pot face asta” din vocabularul tău. Încrederea în tine va fi pe zi ce trece mai mare pentru că vei avea susținerea lui și îți va oferi întotdeauna o mână de ajutor în tot ce ți-ai propus. De asemenea, vei avea și un umăr pe care să plângi până îți revii și o iei de la capăt, în cazul în care ceva nu va merge bine. Dar oricum, nicio dramă nu va mai părea la fel de mare dacă ai lângă tine persoana care ți-e destinată.
 • Vei putea să spui mereu ceea ce gândești
  Persoana nepotrivită va încerca să te cenzureze dacă nu îi plac ideile tale, dar omul tău va avea încredere că puteți ajunge la un numitor comun. Nu trebuie să ai un partener lângă care ți-e teamă să spui ce gândești, ci din contră, este ideal să discutați liber și fiecare să își spună punctul de vedere. Cel care este pentru tine va înțelege exact ceea ce spui, fără să interpreteze într-un mod greșit cuvintele, iar tu nu trebuie să stai cu teama că nu ai rostit ce voia el să audă.
 • Rămâneți în aceeași echipă chiar dacă vă mai certați
  Cele mai multe relații se destramă pentru că partenerii ajung să se considere inamici în timpul certurilor banale care pot apărea între ei. Un cuplu bine sudat nu va avea parte de o astfel de experiență neplăcută pentru că va ști să gestioneze situația și amândoi vor lupta pentru împăcare și pentru rezolvarea problemelor. Partenerul potrivit nu va arunca vina asupra ta, ci va încerca să repare totul pentru că va fi conștient de faptul că amândoi aveți o parte de vină.

Ești în relația corectă dacă te regăsești în motivele enumerate mai sus, dar dacă simți că nu ești fericită și dacă te simți prizoniera cuplului tău, mai bine pui capăt suferinței. Partenerul potrivit pentru tine va apărea în viața ta când te aștepți mai puțin și te va ajuta să dai uitării tot trecutul dureros.

Citește și: Dacă face astea, este clar că în sinea lui s-a despărțit deja de tine și te va părăsi curând

Surse articol: IdivaBustlePsychalive

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
3 greșeli uriașe pe care le faci atunci când manifești pentru întâlnirea sufletului pereche
3 greșeli uriașe pe care le faci atunci când manifești pentru întâlnirea sufletului pereche
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?
Incepe quiz
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.