E cod rosu de premii! Rich Girls Studios detine peste 6 trofee castigate vara aceasta

Redactor Divahair.ro

Atunci cand jobul le devine pasiune, modelele de la Rich Girls Studios nu mai simt ca muncesc, iar de acest lucru ne conving cele nu mai putin de sase titluri obtinute vara aceasta in cadrul festivalurilor de profil Bucharest Summit 2019 si AW Awards 2019. Un succes divizat in multiple merite, dar si o bucurie impartasita cu aceeasi intensitate.

In spatele povestii de succes se afla o armata de oameni uniti de performanta, valori si pasiune pentru ce inseamna videochatul in Romania si in lume. Intr-o piata aparent saturata, Rich Girls reuseste sa traseze noi standarde, ajungand la nivelul de Top Performance si un studio de referinta pentru tinerele interesate de angajari in videochat.
Rich Girls Studios, rasplatit cu 6 premii pentru performanta in videochat!

Liderul videochatului romanesc concureaza cu el insusi an de an, transmitand acest mindset intregii echipe. Studioul a reusit performanta de a castiga nu mai putin de sase titluri ravnite de competitori in cadrul unor festivaluri dedicate exclusiv industriei de videochat, festivaluri la care sunt alesi sa participe doar marii jucatori din industrie. Cap de lista a fost echipa Rich Girls, care a monopolizat scena la momentul inmanarii celor sase premii.

Succese consecutive la AW Awards 2019

Studioul Rich Girls din Bucuresti a fost premiat vara aceasta cu trei dintre cele mai importante tilturi in cadrul AW Awards 2019, care s-a desfasurat in Romania, la Mamaia, respectiv:

cu trei dintre cele mai importante tilturi in cadrul AW Awards 2019, care s-a desfasurat in Romania, la Mamaia, respectiv:

Articolul urmator Semne că nu te-a iubit niciodată și cum să treci peste asta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.