Nu Skin

Ești doar o opțiune pentru el? Iată semnele care îți deschid ochii!

Viorica Ghinea, redactor

Tu știi cât de importantă ești pentru partenerul tău? De câte ori te-ai simțit neglijată în relația voastră? De câte ori prietenii lui au fost mai presus decât tine? Dacă nici măcar nu îți mai amintești de câte dezamăgiri de acest tip ai avut parte până acum, atunci este momentul să deschizi ochii și să afli dacă ești doar o opțiune pentru el.

Citește care sunt semnele care îți indică faptul că nu reprezinți o prioritate în viața lui!

Îți face invitații spontane

Este minunat atunci când ai un iubit spontan, gata oricând de aventură, dar uneori parcă bate la ochi dacă are prea multe planuri de acest tip. Cum se face că te anunță aproape tot timpul pe ultima sută de metri să mergi undeva cu el? Te-ai întrebat vreodată dacă nu cumva a apelat la tine chiar în ultimul moment în lipsă de altceva?

Nu te ia cu el la evenimente importante

Un alt semn care îți demonstrează că nu ești prea importantă pentru el este atunci când el nu te invită la evenimentele importante la care ia parte - o nuntă, un botez, o zi de naștere și alte evenimente de acest tip la care ar trebui să fii alături de el. Preferă să te ascundă, nu să te arate tuturor. Fie îi este rușine cu tine, fie nu are planuri serioase cu tine, astfel că preferă să nu se complice.

Te lasă baltă în ultimul moment

Vă faceți deseori planuri împreună, dar te dezamăgește mereu în ultimul moment. Pare că orice ar fi mai important pentru el decât să fie alături de tine. Probabil că nu și-a dorit de la bun început să fie cu tine, iar atunci când a găsit un pretext, a profitat din plin de el.

Îți răspunde greu la telefon

Nici măcar atunci când îi spui lucruri importante nu este prea interesat să îți răspundă la ele. Iar dacă îl iei la întrebări în această privință, îți răspunde sec că a fost ocupat, fără nicio altă explicație care să te mulțumească. Acest tip de comportament ar trebui să îți dea de gândit.

Nu se implică în niciun plan

Tu ești cea care planifică tot felul de întâlniri și care vine mereu cu idei, iar el nu face altceva decât să te aprobe plictisit. Nu pare să îl încânte nimic în mod special, ci doar acceptă de formă ceea ce îi propui. Nu te aștepta să aibă el alte sugestii mai bune. Nici măcar nu își bate capul să găsească vreuna. Pur și simplu nu îl interesează relația voastră.

Te acuză că îl sufoci

Tu încerci să faci orice îți stă în putință pentru ca relația să decurgă cât mai bine, dar el nu pare să îți aprecieze eforturile. Mai mult decât atât, te acuză că îl sufoci și îți spune că are nevoie de spațiu. Nu mai sta pe gânduri, ci ia cât mai repede o decizie care să clarifice lucrurile între tine și el.

Dacă ai bifat toate aceste semne pe lista ta, nu trebuie să mai ai nicio îndoială în ceea ce îl privește pe partenerul tău. Este evident că nu reprezinți o prioritate pentru el, ci ești doar o opțiune, una la care apelează probabil în ultimul moment. Ce este de făcut mai departe? Șterge-l din telefon și din inima ta! Respectă-te, meriți mai mult de atât!

 

Citește și motivele care ar trebui să te convingă să ieși din această relație toxică!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!