Ești prea bună pentru el! Iată șase semne că nu te merită!

Joi, 14.07.2016
de Viorica Ghinea

Nu mai este un secret pentru nimeni că dragostea este oarbă. Ajungi să îți iubești partenerul atât de mult, încât îi permiți orice și îl ierți fără să îți mai pui vreun fel de întrebare.

Cum îți dai seama că ești prea bună pentru partenerul tău și că nu te merită? Citește următoarele semne!

1. Nu are ambiție să se schimbe

Deși ai făcut tot ce ți-a stat în putință pentru a-l motiva în viață, el nu pare dispus să depună vreun fel de efort. Nu îți împărtășește visurile și pasiunile și nici nu este încântat de planurile de viitor pe care le ai pentru voi. Nu face nimic pentru ca vouă să vă fie mai bine de acum încolo. Nu te gândi că se va schimba vreodată, pentru că probabil nu va face nimic cu viața lui, nici măcar de dragul tău.

2. Nu își ține promisiunile

Îți face tot felul de promisiuni, însă nu se ține niciodată de ele, ci speră în secret ca tu să uiți că ți-ar fi jurat vreodată ceva. Cum ai putea să ai încredere în el, când nu face niciodată nimic pentru a te vedea împlinită?

3. Se poartă urât cu tine

Dacă partenerul tău nu te respectă, deși tu nu mai știi ce să faci pentru ca relația să meargă bine, este evident că nu te merită. Nu mai încerca să îi cauți scuze ori să te gândești că tu ești vinovată pentru comportamentul lui. Deschide ochii și ieși la timp dintr-o relație care este toxică. Nu vei fi niciodată fericită lângă un bărbat care se comportă în acest mod cu tine.

4. Te tratează cu superioritate

Îți creează impresia că este mai bun decât tine, dar lucrurile stau invers. Nu ar trebui să existe competiție într-o relație. Sunteți o echipă și trebuie să luptați împreună pentru ceea ce vă doriți să obțineți de la viață. Dacă el îți taie craca de sub picioare de fiecare dată când îți faci vreun vis, este evident că nu merită să rămână lângă tine. Ai nevoie de un bărbat care să te susțină și care să fie alături de tine în tot ceea ce faci, nu de unul care să te întoarcă de fiecare dată din drum.

5. Crede că doar opinia lui contează

Partenerul tău încearcă să își impună cu orice preț ideile? Nu acceptă cu ușurință ca tu să îți susții punctul de vedere? Nu ar trebui să mai ai vreun dubiu că ești mai bună decât el și că nu te merită. Faptul că încearcă să te domine nu este un lucru pozitiv pentru relația voastră. Ați pornit această legătură sentimentală pe picior de egalitate și așa ar trebui să rămâneți cât timp stați împreună.

6. Nu înțelege cât de norocos este

Un bărbat ar trebui să te facă să te simți specială și să îți spună cât de norocos se simte pentru că te-a întâlnit. Dacă nu te simți așa lângă el, de ce mai continui această relație? Este evident că tu ești prea bună pentru el. Meriți să ai alături un bărbat care să te aprecieze și care să știe să se poarte cu tine.

Aceste semne te-au pus pe gânduri? Înseamnă că ar trebui să iei o decizie legată de partenerul tău. Dacă ești prea bună pentru el și nu îți oferă impresia că ar vrea să se schimbe vreodată, poate că ar trebui să mergi mai departe singură. Este dezamăgitor să constați aceste lucruri, dar, în timp, îți vei da seama că ai luat cea mai bună decizie.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (18)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!