Fă-l pe bărbatul tău să te dorească! Cum reaprinzi flacăra pasiunii în relația ta intimă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Orice cuplu experimentat poate să confirme: pasiunea nu este mereu veșnică și uneori există și perioade în care partenerii se îndepărtează unul de celălalt, fie din cauza monotoniei sau a faptului că sentimentele își pierd din intensitate.

Este crunt să realizezi faptul că bărbatul tău nu te mai consideră atrăgătoare din punct de vedere fizic! Însă, în loc să tragi concluzii pripite, trebuie să fii conștientă de faptul că flacăra dorinței poate fi reaprinsă.

Femeile cred deseori în ideea că doar o viață intimă neîmplinită este motivul pentru care bărbații își pierd interesul, dar nu totul are legătură cu sexul. Află, în galeria foto, câteva modalități prin care poți să îl faci pe partenerul tău să te dorească fizic din nou.

Surse articol: Huffingtonpost / Wikihow / Relationshipblackbook

Nu dramatiza

Nu dramatiza

Încearcă să nu ai un comportament neadecvat în fața lui, adică să încerci să-l controlezi, să te plângi constant și să fii nesuferită. Îl vei alunga până și pe cel mai răbdător bărbat, mai ales dacă ai obiceiul să îți spui tot timpul frustrările și să te aștepți să fie mereu la dispoziția ta. Este dificil pentru partenerul tău să se simtă atras de tine, dacă tu te plângi și îl faci să se simtă inconfortabil în preajma ta. Poți să te întrebi: "Eu mi-aș dori să fiu într-o relație cu o persoană ca mine?"

Citește și: Care sunt cuvintele mai puternice și mai importante decât "te iubesc"

Spune ce te deranjează

Spune ce te deranjează

Îl lași să te trateze necorespunzător, doar pentru că îți este frică să nu îl pierzi? Ții cont doar de dorințele lui pentru că ți-e teamă că provoci discuții? Dacă simți toate aceste lucruri, înseamnă că trebuie să descoperi care este cauza acestor incertitudini. Femeile nesigure nu sunt atractive pentru bărbați, mai ales dacă ne referim la genul de om stabil și serios pe care ți-l dorești să îl ai aproape.

Fă o analiză a vieții voastre intime

Fă o analiză a vieții voastre intime

Căsătoria înseamnă și intimitate, atât fizică, precum și emoțională. Cu toate acestea, problemele apar cel mai des din cauza faptului că partenerii nu se simt satisfăcuți în dormitor. Inițiază mai des partidele, pentru a-l face să se simtă dorit. Sau, dacă face el primul pas, tachinează-l și lasă-l pe el să preia conducerea. Condimentează-ți viața intimă, experimentând diverse jucării pentru adulți, poziții, orice ar putea reaprinde pasiunea. Încearcă să faci un program pentru sex, astfel încât să nu treacă prea mult timp între partide.

Citește și: Discutii despre sex: cum initiezi o partida de sex la 20, 30 si peste 40 de ani

Nu îl ignora atunci când își spune nemulțumirile

Nu îl ignora atunci când își spune nemulțumirile

Se plânge că ești prea cheltuitoare? Că petreci prea mult timp pe rețelele de socializare? Că ești dezordonată? Că îl respingi sau că îi critici părinții? În loc să te aperi, mai bine întreabă-te ce ai făcut greșit. Înainte să începeți să vă distanțați, găsește o modalitate de a rezolva conflictul. Dacă ai nevoie de ajutor din partea unui terapeut de cuplu, nu ezita să îl ceri.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum menținem aprinsă flacăra pasiunii în relațiile la distanță

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.