Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Femeile de foc din zodiac: iubirea lor te mistuie

Marţi, 14.03.2017

Sunt femei care iubesc tandru, cu o căldură echilibrată, care îi înconjoară pe partenerii lor cu dovezi de afecțiuni constante și cu o grijă plină de emoție. În același timp, zodiacul include însă și câteva suflete care se îndrăgostesc cu o asemenea intensitate, încât ard totul în jurul lor!

Dragostea pe care o trăiesc aceste zodii e mistuitoare, dar nu o vei uita cât vei trăi! Descoperă care sunt nativele de foc ale zodiacului, ale căror sentimente își vor pune pecetea pentru totdeauna pe inima ta!

Nativele cu inima în flăcări: iubesc cu patimă mistuitoare

Cele trei semne de mai jos te vor duce în al nouălea cer, pentru a te coborî apoi în infernul plin de flăcări!

femei de foc

Berbec

Curajoasă, aprigă și impulsivă, nativa din Berbec este una dintre femeile de foc ale zodiacului. Întreaga ei existență este guvernată de acest element, așa că nu e de mirare că și în dragoste se numără printre cele mai pătimașe native.

Cel care are norocul să ajungă la inima nativei din Berbec se va desfăta cu pasiune clocotitoare și va trăi totul la intensitate maximă. Această femeie nu se teme să încerce nimic: îi va transforma toate fanteziile în realitate, dar îl va învăța și ea câteva lucruri noi. Vacanțe în locuri exotice, viață trăită pe muchie de cuțit sau pur și simplu întâmplări banale, care în compania ei devin însă adevărate aventuri: nu ai cum să te plictisești alături de un Berbec veritabil.

Problema intervine în momentul în care nativa se enervează: atunci, iubirea ei te va arde de-a dreptul, transformându-se din foc mistuitor în incendiu care te devorează. Iar adevărata tragedie apare atunci când se va stinge, pentru că nimeni nu o poate uita vreodată.

Leu

Tot zodie de foc, Leul completează lista femeilor cu dragoste mistuitoare din zodiac. Firea sălbatică a nativei o face să iubească pasional, să se dăruiască iubitului cu întreaga ființă și să își transporte alesul într-un teritoriu al extazului!

Această zodie se numără printre cele mai talentate amante din zodiac: nu are inhibiții, dar posedă în schimb o părere excelentă despre propria persoană, care o ferește de temerile unei femei obișnuite. Cu condiția să reușești să te ridici la înălțimea ei, nopțile împreună vor fi atât de fierbinți, încât veți distruge piese de mobilier și veți irita tagme întregi de vecini.

Focul nativei nu se manifestă însă doar în pat, deoarece sufletul ei de aur o va determina să te iubească la fel de pătimaș și în viața de zi cu zi. Deși furiile ei nu sunt la fel de aprige precum cele ale surorii Berbec, pericolul într-o relație cu o Leoaică ține de rutină: dacă ajunge să se plictisească de tine, nu vei avea prea multe șanse să îi mai simți iubirea mistuitoare. Iar viața fără ea va fi searbădă și lipsită de culoare!

Scorpion

Să nu crezi că doar zodiile de foc pot arde, deoarece profunzimile apei, cunoscute de puțini oameni, sunt uneori mai mistuitoare decât flăcările. Puține native se pot lăuda că au șanse să concureze cu firea intensă a Scorpionului!

Dacă Leul e una dintre cele mai talentate amante din zodiac, Scorpionul e probabil cea mai senzuală (și sexuală) femeie! Magnetismul de care beneficiază această zodie e legendar: poate că flacără ei nu e la fel de strălucitoare precum a zodiilor de mai sus, dar e mai profundă și arde mai adânc, iar cei care au suferit astfel de răni din iubire știu că doare mai tare. Inteligentă, cu o intuiție profundă și plină de emoții contradictorii, femeia Scorpion îți va oferi experiențe pe care nu le vei uita prea curând.

Mai mult, nativa e loială și îți va rămâne fidelă chiar și atunci când te vei îngrășa sau performanțele tale sexuale vor începe să lase de dorit (nu prea mult, sperăm, pentru că ar fi păcat să nu satisfaci o ființă atât de dăruită din punct de vedere sexual). Nici să nu te gândești însă să o minți, să o înșeli sau să o superi în vreun fel: dacă dragostea ei a fost mistuitoare, crede-ne, răzbunarea va fi și mai și!

Nativele de foc ale zodiacului te vor purta de la cer la pământ, îți vor arde sufletul și te vor marca pentru totdeauna cu dragostea lor mistuitoare!

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!