Importanța sănătății intime. Ce trebuie să facă orice femeie

Importanța sănătății intime. Ce trebuie să facă orice femeie

Redactor Divahair.ro

Atunci când trebuie să jonglezi cu munca, familia și celelalte angajamente ale vieții cotidiene, ca femeie, ai nevoie să identifici modalități care să te ajute să faci față presiunii și să duci un stil de viață sănătos. O alegere tot mai populară, ce devine o parte esențială a unui stil de viață conștient, care pune accent pe sănătate, sunt suplimentele alimentare. Acestea conțin ingrediente naturale, vitamine și minerale, pentru a potența starea de bine și a satisface nevoile specifice ale femeilor, fie că este vorba de frumusețe, energie, întărirea imunității sau sănătatea digestivă.

Există însă o categorie importantă despre care rareori vorbim, dar care joacă un rol esențial pentru bunăstarea și calitatea vieții unei femei. E vorba despre sănătatea intima. Produsele ce susțin o viață intimă împlinită sunt disponibile pentru a sprijini femeile care doresc să se bucure de plăcere în momentele intime, să aibă grijă de cea mai delicată zonă a lor și să sporească calitatea vieții sexuale.

LIBIFEME® susține sănătatea ta intimă!

La ce trebuie să fii atentă? Factorii care pot afecta negativ viața intimă includ senzația de disconfort, diminuarea dorinței, scăderea hidratării vaginale, a nivelurilor hormonului estrogen sau diversele modificări ce au loc în flora vaginală.

Și pentru că este important să nuanțăm și beneficiile, pe de altă parte, iată care sunt efectele pozitive ale unei vieți intime împlinite: reducerea generală a stresului, atât fiziologic, cât și emoțional, și un nivel mai crescut de apropiere resimțită față de partener. Dorești să îți îmbunătățești sănătatea intimă? E de înțeles! Așa a apărut linia de produse LIBIFEME®, dezvoltată de Y FARMA, special creată pentru o viață intimă fericită și sănătoasă.

Dezvoltate exclusiv pentru femei, produsele LIBIFEME® conțin ingrediente naturale pentru a accentua starea de bine a femeilor și pentru a stimula lubrifierea naturală. Linia LIBIFEME® include trei produse: LIBIFEME®, LIBIFEME® Meno 50+ și LIBIFEME® Intense Gel.

Ești curioasă să afli mai multe despre ele? Începem cu tabletele orale LIBIFEME®, ce se adresează femeilor aflate la vârsta fertilă, care doresc să stimuleze dorința fără a include însă ingrediente hormonale. Cu acțiunea sa triplă, produsul intensifică circulația sângelui în zona intimă, crescând astfel sensibilitatea și senzația de plăcere, îmbunătățește hidratarea și deține un important efect antioxidant ce protejează împotriva îmbătrânirii pielii.

tabletele orale LIBIFEME®

Odată ce ai depășit perioada fertilă, viața intimă poate avea de suferit. Atunci intervine LIBIFEME® Meno 50+, benefic pentru femeile ce prezintă niveluri scăzute de estrogen. Recomandat în timpul și după menopauză pentru ameliorarea sănătății intime și creșterea generală a stării de bine, produsul reprezintă o sursă naturală de fitoestrogeni, care ajută la îmbunătățirea tonicității și a hidratării mucoaselor și a pielii. Trebuie menționat și că LIBIFEME® Meno 50+ reduce simptomele menopauzei precum bufeurile și transpirațiile nocturne.

LIBIFEME® Meno 50+

Ce mai trebuie să reții? Că atât LIBIFEME®, cât și LIBIFEME® Meno 50+ conțin extracte de Ferula Assofoetida, cunoscută de secole pentru efectul afrodiziac. Totodată, în compoziție vei regăsi și extracte de Capparis Spinosa, bogate în efecte antioxidante și detoxifiante. Nu putem neglija nici conținutul însemnat de vitamina C și vitamina E, cu acțiune antioxidantă, care reduc deteriorarea celulelor pielii.

Un nou produs topic inovator pentru îngrijirea și întinerirea zonei intime este LIBIFEME® Intense Gel, care poate fi aplicat zilnic. Și aici avem parte de o acțiune triplă benefică, astfel că Intense Gel hidratează pielea, regenerează celulele din zona vulvară și deține efect anti-îmbătrânire, diminuând pierderea fermității și întinerind zona intimă.

LIBIFEME® Intense Gel

Ce vrem să subliniem, la final? Că linia de produse LIBIFEME® a fost dezvoltată special, cu dragoste și grijă, pentru toate femeile, oferind o soluție naturală, convenabilă și discretă, sub formă de suplimente nutritive și gel topic, cu rolul de a stimula viața intimă. Ești interesată? Produsele LIBIFEME® sunt disponibile în farmaciile din toată România și în spațiul online. Pentru mai multe informații, accesează www.libifeme.ro!

 

Articolul urmator
Bărbații se confesează: cel mai romantic lucru făcut pentru ei de către o femeie
Bărbații se confesează: cel mai romantic lucru făcut pentru ei de către o femeie
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă
Incepe quiz
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.