Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

În ce zodie este relația ta și ce o caracterizează

DivaHair

Astrele își pun amprenta asupra destinelor noastre, inclusiv asupra modului în care decurg relațiile pe care le avem cu anumite persoane, dacă nu chiar cu una dintre cele mai importante, partenerul de viață.

În funcție de ziua aniversării voastre – cea în care v-ați cunoscut, v-ați căsătorit etc. –, îți poți da seama ce semn astral vă protejează relația și cum poate evolua aceasta.

Berbec

Dacă ziua primului sărut sau cea în care ați spus „Da” în fața altarului este cuprinsă în perioada 21 martie-20 aprilie, atunci relația voastră stă sub semnul Berbecului. La fel cum este și semnul zodiacal care îți protejează relația, viața voastră de cuplu va fi plină de neprevăzut, de momente spontane, vesele, de vacanțe pregătite în ultimul moment sau de escapade romantice neprevăzute. Totuși, trebuie să ai grijă să nu intrați prea tare în competiție unul cu celălalt, așa cum se întâmplă în cazul majorității cuplurilor în Berbec, pentru că astfel de relații sunt sortite pieirii.

Taur

Taurul este un semn sensibil, iar căsătoria voastră este una foarte realistă. Pe de altă parte, vă place să evadați din când în când și să vă răsfățați cu escapade în destinații de lux sau cu daruri scumpe. Aveți grijă însă, la un moment dat relația voastră riscă să intre într-o rutină care poate fi distructivă. Încercați să vă distrați mai des și să nu mai fiți atât de „cu picioarele pe pământ”.

Gemeni

Dacă relația voastră este în Gemeni, atunci sunteți foarte comunicativi unul cu celălalt. Acesta este semnul sub care stă relația voastră. Însă vă doriți varietate, așa că poate nu ar strica să ieșiți mai des din casă sau să vă petreceți vacanțele în locuri mai exotice.

Rac

În cazul relațiilor care au luat naștere sub semnul Racului, căminul este cel mai important. Ție îți place să ai grijă de partenerul tău și invers. Aveți fiecare câte un nume de alint pentru celălalt și faceți totul împreună. Atenție însă, acest din urmă obicei vă poate distruge, pe de altă parte, relația. Riscați să deveniți, din doi iubiți pasionali, simpli colegi de apartament sau doar amici. Nu lăsați flacăra pasiunii să se stingă!

Leu

O relație care este vegheată de semnul Leului poate fi plină de dramatism, dar și de pasiune. Partenerii care s-au cunoscut sub această zodie au tendința să dramatizeze totul, le place să se dea în spectacol, însă sunt plini de iubire și nu ezită să facă demonstrații de afecțiune, chiar și în public. De altfel, le place foarte mult ca și cei din jur să fie martori ai iubirii pe care o au ei de oferit unul celuilalt.

Fecioara

Fecioara este un semn organizat, curat și sănătos. Aceste trăsturi ale persoanelor născute sub acest semn zodiacal se reflectă și asupra poveștii voastre de iubire, dacă v-ați cunoscut sau căsătorit în perioada 23 august-22 septembrie. Analizați totuși prea atent fiecare detaliu al relației voastre și aveți tendința să o completați cu tot ce are nevoie, astfel încât să devină perfectă. Aveți grijă însă! Căutând perfecțiunea, e posibil să destrămați ceea ce aveți.

Balanța

Balanța este semnul care guvernează, în general, căsniciile, octombrie fiind luna în care au loc cele mai multe căsătorii. Partenerii știu ce înseamnă echilibrul și cum să-l ofere, astfel încât relația lor să nu aibă de suferit. La mijloc este vorba despre comunicare bună, toleranță, înțelegere și, nu în ultimul rând, iubire.

Scorpion

Un semn pasional și intens, Scorpionul își reflectă influența și asupra relațiilor născute în perioada  23 octombrie-21 noiembrie. Pasiunea și menținerea relației nu vor reprezenta o problemă pentru persoanele a căror poveste de iubire s-a născut sub acest semn astral. Totuși, aveți tendința să riscați mult prea tare, de teamă să nu vă plictisiți în relație. Uneori, prea multe riscuri obosesc partenerii și ajungeți la certuri și reproșuri, care un fac deloc bine poveștii de iubire.

Săgetător

Aveți o relație pe care o trăiți pe muchie de cuțit. Vă plac amândurora aventurile, expunerea, vacanțele, orice implică ieșire. Vreți să nu vă plictisiți în timp ce povestea voastră de dragoste curge frumos, așa că faceți tot posibilul să nu vă confruntați cu rutina. Este un lucru foarte bun, fiindcă astfel ajungeți să vă cunoașteți mult mai bine și în orice situație.

Capricorn

Dacă v-ați cunoscut în jurul Crăciunului, atunci relația voastră se bazează pe reguli foarte clare, pe principii puternice și valoroase și pe tradiție. Riscați însă să mizați prea mult pe aceste valori și să cădeți într-o rutină care vă poate ruina relația.

Vărsător

Mariajul în zodia Vărsător poate fi descris cel mai bine drept plin de fantezie și pasional. Sunteți cel mai bun prieten unul pentru celălalt, dar aveți și o viață socială perfectă: vă place să mergeți la petreceri, dar și să le organizați. Totuși, pentru ca relația să reziste cât mai mult timp, este important să petreceți mai multă vreme doar unul în compania celuilalt, fără amici, cunoștințe sau colegi de care iubiți să vă înconjurați la sindrofii.

Pești

Sunteți o pereche foarte visătoare, pentru că vă aflați sub unul dintre cele mai sensibile semne din zodiac. Vă potriviți perfect, însă aveți grijă să mai veniți din când în când și cu picioarele pe pământ.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!