Inelul de logodnă nu mai este la modă! Uite cu ce a fost înlocuit

Inelul de logodnă nu mai este la modă! Uite cu ce a fost înlocuit

Alexandra Dragoi

Primirea inelului de logodnă este un moment pe care nicio femeie nu îl va uita vreodată. Imaginați-vă doar pentru câteva secunde acest scenariu de basm: o vacanță exotică, în mijlocul pustietății sau într-o piață celebră din marile capitale ale lumii, el îngenunchează brusc, tu îți înghiți cuvintele și începi să tremuri, iar el rostește cuvintele magice: „Vrei să fii soția mea?”. 

Un „Da” este urmat de un inel care va purta dragostea voastră pentru tot restul vieții. Cu pietre prețioase sau semiprețioase, mai mari sau mai mici, mai extravagante sau mai discrete, inelele de logodnă reprezintă un aspect important pentru momentul cererii în căsătorie. 

Descoperă în articolul de mai jos noul trend care va înlocui inelul clasic de logodnă! 

Piercingul detronează inelul de logodnă! 

Recent, pe Instagram, a luat amploare o nouă modă care scoate din ecuație celebrul inel de logodnă. Noul trend implică piercinguri pe degetul inelar. Vezi mai jos câteva fotografii! Tu ai purta asta?

 pietricica pe degetul inelar

Sursa foto: Instagram

Una dintre ideile noului trend presupune să renunți la inel și să îți implantezi în deget doar pietricica. La prima vedere, nu arată deloc rău și pare o alternativă cool dacă nu îți place să porți bijuterii pe degete. 

pierceing pe inelar

Sursa foto: Instagram

Se pare că un inel strălucitor cu diamante poate să fie foarte ușor înlocuit cu un piercing deloc glam. În orice caz, pentru acest „inel” trebuie să apelezi la un specialist dintr-un salon. Procedeul poate să fie dureros și mediul trebuie să fie unul steril și sigur. 

tatuaj pe fegetul inelar

Sursa foto: Instagram

Din ce în ce mai multe cupluri aleg să își tatueze inelul de logodnă; optează pentru anumite forme sau, pur și simplu, își tatuează inelul pe inelar. Cuplul din imagine a optat atât pentru un tatuaj, cât și pentru implantarea unui piercing care constă într-o piatră colorată. 

Ai purta un astfel de inel excentric? Ca să afli dacă este cazul să te grăbești, vezi dacă tu ești una dintre zodiile care se căsătoresc anul acesta

Surse foto: Instagram, Unsplash

Articolul urmator
Declarația momentului: „Am avut mai mult de 50 de amanți și sunt mândră de asta”
Declarația momentului: „Am avut mai mult de 50 de amanți și sunt mândră de asta”
Ce inel de logodna ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce inel de logodna ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.