Într-o bună zi vei găsi acea persoană care te va iubi pentru cine ești

Într-o bună zi vei găsi acea persoană care te va iubi pentru cine ești

Laura Voica

Nu-ți pierde speranța. Știu că ai obosit. Știu că te-ai săturat de toată dezamăgirea și durerea. Știu că te-ai săturat de toate experiențele oribile prin care ai trecut. Te-ai întâlnit cu atât de mulți tipi care nu te-au acceptat și nu te-au prețuit cum meriți să fii prețuită. Nu te-au iubit cu adevărat pentru ceea ce ești. Asta te-a făcut să te simți oribil. Asta ți-a alimentat neîncrederea.

Au fost bărbați care te-au obligat să fii altcineva

Au fost bărbații care te-au forțat să te schimbi în ceea ce visau ei că ești. Te-au forțat să schimbi de la rădăcină ce ești, doar pentru a te potrivi în matrița pe care ei și-au creat-o. Au fost bărbați care s-au grăbit atât de repede să-ți arate cele mai mari defecte și imperfecțiuni. Bărbați care nu s-au temut să se hrănească cu nesiguranțele tale. Au râs de tine și te-au făcut să te simți rău în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut.

Sursa: Unsplash

Au fost bărbați care nu au reușit să vadă atât de multe calități extraordinare. Au fost bărbați muți, orbi și prea deconectați pentru a vedea că ești o persoană cu un caracter autentic. Că emani forță. Ai un suflet frumos. Ei nu au reușit să recunoască toate aceste părți ale personalității tale.

Chiar dacă inima ți-a fost frântă de atâtea ori în trecut, nu trebuie să fii tristă. Nu trebuie să îți pierzi răbdarea. Adevărul este că, deși nu ai avut prea mult noroc în trecut, într-o zi, vei întâlni un bărbat care te va iubi și te va prețui așa cum meriți. Într-o zi, veți întâlni un bărbat care te va iubi așa cum ți-ai dorit întotdeauna să fii iubită.

Nu te teme să fi liberă și deschisă

Într-o zi, vei întâlni un tip care va fi suficient de curajos să te iubească în toate modurile în care toți ceilalți s-au temut să o facă. Meriți să fii iubită.

Nu trebuie să te întrebi dacă e ok să-i trimiți un mesaj doar pentru că îți este teamă că se va supăra pe tine. Nu ezita să comunici cu el legat de ceva ce te deranjează. Nu-ți fie teamă să te apropii de el. Să vorbești despre orice cu el.

El nu va fi tipul de bărbat care te va face să te simți rău pentru că ești sensibilă și vulnerabilă. Nu te va face să te simți rău pentru că vrei să petreci timp cu el. Nu te va face să simți că se îndoiește de fiecare lucru. El nu te va face să te simți rău doar pentru că ești autentică.

Nu va respinge sau anula automat gândurile și sentimentele tale. Nu va lua în derâdere părerile tale. Nu va pune la îndoială acțiunile tale. Cu acest bărbat, poți să fii 100% liberă și deschisă. Nu te va face să te simți rău pentru ce ești.

Bărbatul acesta te va vedea așa cum ești și te va face să te simți înțeleasă și apreciată. Nu te va ignora. Va exprima întotdeauna un interes real pentru gândurile și părerile tale. El chiar va dezvolta subiectele care te interesează cel mai mult. Cu siguranță va dori să afle mai multe despre pasiunile tale.

Vei întâlni un bărbat care își va dori să afle totul despre tine

Va face aceste lucruri pentru că își va dori cu adevărat să se conecteze cu tine într-un mod foarte profund și intim. Va dori să afle totul despre tine.

Se va familiariza chiar și cu părțile din tine pe care de obicei le urăști. El va ajunge să știe despre obiceiurile tale enervante, fricile, nesiguranțele, ciudățeniile și tot ce este negativ la tine. Dar nu te va face să te simți judecată din cauza lor. El nu te va critica. Nu te va face să te simți rău. El te va iubi. O să-și întărească dragostea pentru tine.

cuplu in pat
Sursa: Unsplash

Într-o zi, veți găsi un bărbat care nu te va face să simți că trebuie să concurezi cu alte femei. Nu te va forța să-ți intensifici jocul, de teamă că te va părăsi. El nu va induce anxietate și stres în viața ta. Nu o să-ți alimenteze temerile și nesiguranțele.

Într-o zi, vei întâlni tipul care te va face să simți că ești întreaga lume pentru el - și atunci vei ști ce înseamnă să găsești fericirea în altă persoană.

Surse foto: Unsplash.com

Articolul urmator
Ce să nu faci niciodată când un bărbat bate în retragere. Vei face mai mult rău decât bine
Ce să nu faci niciodată când un bărbat bate în retragere. Vei face mai mult rău decât bine
Esti o persoana buna?
Incepe quiz
Esti o persoana buna?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.