Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Întrebări pe care TREBUIE să ți le adresezi după prima întâlnire

Ramona Jurubita

Nimic nu mai este la fel când te îndrăgostești și fiorii iubirii te fac să uiți de... de absolut orice altceva. Multe persoane se grăbesc să intre într-un cuplu doar pentru că se simt atrase fizic de persoana de sex opus și nu se mai gândesc la principalele detalii care ar trebui să conteze într-o relație.

Prima întâlnire este aproape întotdeauna cea care ne face să decidem dacă vom continua apropierea față de posibilul partener, iar această hotărâre este pripită de multe ori pentru că oamenii nu își acordă un timp în care să se gândească la ce își doresc cu adevărat. Acesta este și motivul pentru care multe cupluri se destramă după o perioadă scurtă, spunând că și-au dat seama că nu există compatibilitate.

Îndrăgostiți care se țin de mână și se bucură de o întâlnire în aer liber, noaptea, într-o atmosferă romantică, înconjurați de beculețe și cu luna în fundal

Sursa foto: Pexels

Ar trebui să ne gândim mai bine înainte să programăm o a doua ieșire cu acea persoană și să ne dăm seama dacă asta ne dorim cu adevărat. Iată care sunt întrebările pe care să ți le pui după prima întâlnire și care te vor ajuta să înțelegi dacă vă potriviți sau nu:

 1. M-am simțit bine în companie persoanei respective?
  Această primă întrebare este cea mai importantă pentru că timpul de calitate petrecut împreună este foarte prețios. Nu poți să fii cu cineva care nu te face să te simți bine în prezența lui/ei. Contează mult să zâmbiți și să vă distrați împreună, dar să aveți și subiecte comune de discuție. Momentele amuzante ar trebui să se îmbine cu cele serioase, să simțiți că vă completați și apoi să vă fie dor de experiența trăită.
 2. A existat o chimie între noi?
  Chimia sau atracția puternică este necesară într-o relație și ar fi greșit să te apropii de cineva fără să simți că trebuie să faci acest lucru. Nu te amăgi nici pe tine și nici pe celălalt și acceptă o a doua întâlnire doar dacă au existat scântei între voi. Merită să continui dacă te simți nerăbdătoare când te gândești la o posibilă revedere.
 3. A fost și el interesat de mine?
  Este foarte ușor să îți dai seama dacă a fost interesat de tine sau nu: amintește-ți ce fel de întrebări ți-a pus, dacă a vrut să știe ce îți place să faci, cine sunt prietenii tăi sau cum este familia ta. Acestea sunt semne clare că vrea să știe cât mai multe lucruri despre tine și să te cunoască așa cum ești. În caz contrar, s-ar putea să fi ieșit la întâlnire doar de plictiseală și să nu prezinți interes pentru el/ea.
 4. Avem aceleași valori morale?
  Asemănările dintre voi sunt foarte importante pentru buna funcționare a relației și este important să aveți măcar câteva puncte în comun. Discuțiile contradictorii nu v-ar face bine și v-ar îndepărta, în loc să vă apropie. La prima întâlnire ar trebui să vă dați seama dacă există ceva care vă leagă sau dacă este mai bine să opriți totul înainte să ajungeți la o ceartă din cauza concepțiilor de viață diferite.
 5. Îmi doresc ca acest om să facă parte din viitorul meu?
  Înainte să îți faci planuri de viitor, stabilește-ți clar intențiile. Gândește-te bine dacă vrei să fii cu el/ea sau dacă ai luat totul ca pe o joacă. Spune-i și celuilalt ce vrei de la viață și așa nu vor exista neînțelegeri sau alte neplăceri. Înainte de a programa a doua întâlnire, vorbiți sincer despre dorințele voastre ca să știți dacă aveți șanse la un viitor împreună.

Bineînțeles că s-ar putea să ai nevoie de mai mult de o întâlnire ca să te convingi dacă el/ea este alesul/aleasa, dar este important să nu treci peste fiecare discuție a voastră fără să îți pui și întrebări în legătură cu gradul de compatibilitate. Altfel, vei pierde timpul cu ieșiri care nu vor duce nicăieri și probabil nu îți dorești acestu lucru dacă ești în căutarea unui om alături de care să îți petreci tot restul vieții.

Citește și: Sfaturi pentru prima întâlnire: nici nu te gândi să spui aceste cuvinte!

Surse articol: TimesofindiaMindbodygreenAish

Sursa foto principală: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta