Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Iubirea adevărată există? De ce îți este atât de greu să crezi că cineva chiar te poate iubi cu adevărat!

Cristina Gherghina
Iubirea adevărată nu are nimic de-a face cu gelozia sau cu posesivitatea

Iubirea adevărată nu are nimic de-a face cu gelozia sau cu posesivitatea

Dragostea adevărată presupune să pui altă persoană înainte ta și a nevoilor tale, iar acest lucru nu ar trebui să fie o decizie conștientă, ci ar trebui să se întâmple în mod natural. 

În dragoste nu există loc pentru gelozie, posesivitate, egoism sau obsesia de a deține controlul. Nevoia de a controla o altă persoană se datorează stime de sine scăzute și nesiguranței. 

Dragostea adevărată înseamnă libertate. Un partener care te iubește cu adevărat nu te va obliga niciodată să renunți la prietenii tăi, să schimbi felul în care arăți sau să nu te mai vezi cu familia. Acesta este un semn distinctiv al unui partener posesiv, cu o obsesie incontrolabilă de a deține controlul. 

Gelozia și posesivitatea sunt două emoții negative care nu trebuie să facă parte din ecuația dragostei. Rețeta dragostei adevărate și a fericirii pe termen lung este o combinație între încredere și libertate.

Iubirea este, în principiu, absența fricii, deoarece frica este centrată în jurul nevoilor individuale, iar acestea dau naștere posesivității și geloziei.

Dragostea este probabil cea mai frumoasă creație din univers, dar, în același timp, dragostea poate fi percepută ca un blestem teribil care îți poate face inima să simtă durerea la cel mai înalt nivel. Spune-mi tu, om cu suflet bun, după atâtea dezamăgiri și lacrimi vărsate, mai ai tăria de a crede că există cineva acolo care este capabil să te iubească cu adevărat? 

Poate îți este greu să crezi, dar dragostea adevărată chiar există. Trebuie doar să deschizi bine ochii, să lași în urmă rănile trecutului și să te lași învăluit de magia iubirii. 

Poate că nu ar trebui să îți pierzi speranța că cineva, la un moment dat, te va putea iubi cu adevărat! Odată ce vei începe să crezi în dragoste adevărată, ea te va primi în brațele sale și nu îți va mai da drumul niciodată!

Citește despre cele 8 caracteristici ale dragostei adevărate, pe care le-am scris în Galeria Foto și vei înțelege ce înseamnă iubirea adevărată!

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!