Iubitul tău flirtează cu prietena ta? Iată ce ar trebui să faci!

Marţi, 12.07.2016
de Viorica Ghinea

Ți se urcă sângele în cap de fiecare dată când observi că iubitul tău flirtează cu prietena ta? Înainte să faci o scenă de gelozie monstruoasă, calmează-te și gândește-te la alte modalități mai inteligente. Dacă nu știi cum să reacționezi în astfel de momente, citește rândurile de mai jos și află ce atitudine trebuie să adopți.

Chiar este vorba despre un flirt?

Nu te enerva înainte să te gândești dacă iubitul tău chiar încearcă să flirteze cu prietena ta. Poate că tot ce ai surprins între ei a fost doar un gest prietenesc, unul automat. Evaluează corect situația timp de o zi, apoi ia o decizie în acest sens. Gândește-te că dintr-o astfel de greșeală îți poți strica relația cu amândoi.

Este timpul pentru explicații!

După ce te-ai gândit bine și ți-ai dat seama că nu este vorba doar despre un gest prietenesc, este timpul să ai o discuție cu cel drag. Chiar dacă prima intenție este să îi faci o scenă de gelozie, păstrează-ți cumpătul și întreabă-l de ce a flirtat cu ea. Ambele relații sunt importante pentru tine, așa că trebuie să tratezi situația cu delicatețe.

Următorul pas este să discuți cu prietena ta, cu atât mai mult dacă s-a implicat activ în acel flirt. Fii deschisă cu ea, spune-i că te-a deranjat gestul ei și adu-o cu picioarele pe pământ. Este iubitul tău și nu îți place să observi că flirtează altă fată cu el chiar în fața ta.

Activează alerta anti-flirt!

Planifică în continuare întâlniri cu voi trei și observă comportamentul lor. Dacă nu te mai deranjează nimic și par să fi înțeles ce ai discutat cu ei, totul va fi în regulă. În schimb, dacă ei flirtează în continuare fără să se streseze prea mult de cum te simți, treci la pasul următor.

Ia decizia finală!

Dacă te-a deranjat atât de mult că iubitul tău a flirtat cu prietena ta și simți că nu este de încredere, ar trebui să iei o decizie în acest sens. Trebuie să faci o schimbare în viața ta, cu atât mai mult dacă el nu luptă pentru ca tu să te simți în siguranță în relație.

Nu trece cu vedere astfel de gesturi, mai ales dacă știi că nu îl poți ierta pe partenerul tău. După aceea, vei avea mereu înclinația să îi scoți ochii pentru ce a făcut. Lucrurile trebuie să fie clare între tine, el și prietena ta. O pauză este mai mult decât bine-venită în unele cazuri.

Ține cont de sfaturile de mai sus și îți va fi mai ușor să iei o decizie atunci când observi că iubitul tău flirtează cu prietena ta. Nu uita că cel mai important este să te asiguri că el chiar a făcut acest lucru, altfel vă veți certa degeaba.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!