Lucky Studio este angajatorul care le oferă femeilor cel mai avantajos job din Iaşi

Lucky Studio este angajatorul care le oferă femeilor cel mai avantajos job din Iaşi

Redactor Divahair.ro

 

Unul din cel mai mari angajatori de pe piaţa muncii, Lucky Studio Iaşi a deschis sezonul angajărilor în videochat. Deşi majoritatea locurilor s-au ocupat de-a lungul anilor, Lucky Studio doreşte să ofere şanse egale tuturor româncelor.

Astfel că, a decis să deschidă uşile studioului pentru orice faţă interesată să câştige bani în fiecare zi şi să devină independentă. De-a lungul timpului, Lucky Studio a numărat peste 120 de angajate în studio şi peste 170 de fete care colaborează de acasă.

Deşi succesul a atins cote maxime în acest studio de videochat, Lucky Studio nu doreşte să oprească şansele unei fete de a duce o viaţă confortabilă şi frumoasă. Aşadar, Lucky Studio a decis să dispună de noi contracte în videochat, prin care doreşte să angajeze orice fată are peste 18 ani şi vrea o viaţă mai bună.

Lucky Studio oferă câştiguri peste 300 de lei în fiecare zi

Fiind de peste 8 ani în domeniul videochatului, Lucky Studio a reuşit să acumuleze toate informaţiile cu privire la acest domeniu, astfel că experienţă a făcut în aşa fel încât lucrurile să funcţioneze la cel mai înalt nivel la studio.

Nu numai experienţă a adus succes şi prestigiu studioului, ci şi fetele care lucrează aici şi fără de care Lucky Studio nu ar fi reuşit. Dându-le şansă de a câştigă între 300 şi 800 de lei zilnic, aceste fete s-au autodepăşit cu trecerea anilor.

Că urmare, ele au început să aibă câştiguri cu adevărat mari, care au dus la premierea studioului la cele mai prestigioase întâlniri ale companiilor internaţionale. În acest fel, Lucky Studio a reuşit să fie recunoscut şi internaţional, nu numai naţional.

Recompense săptămânale de până la 3.000 de lei

Profitând de această faima şi de premiile aferente, Lucky Studio doreşte astăzi să se bucure de ele cu toate fetele care vor să-şi depăşească a lor condiţie. Pentru că Lucky Studio a împărţit mereu câştigurile şi faima cu modelele sale.

Dovadă cea mai clară a acestui lucru este chiar faptul că fetele de la Lucky Studio primesc în fiecare duminică bonusuri de până la 3.000 de lei. Şi, pentru fiecare reuşită şi câştig pe care îl are studioul, fetele se bucură de mulţi bani şi vacanţe.

Beneficiile acestea sunt completate şi de faptul că Lucky Studio oferă transport gratuit fiecărui model, cât şi make-up în fiecare zi, accesorii, training specializat şi zeci de alte lucruri care le ajută să aibă bani mulţi din videochat.

Cu această şansă unică de angajare, Lucky Studio doreşte să se adreseze tuturor femeilor, cărora vrea să le spună că această oportunitate de nerefuzat ar putea să le schimbe total viaţa.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.