Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Lucky Studio îți oferă cel mai bun job în videochat în Iași

Joi, 30.08.2018
de Ana Munteanu

Lucky Studio e un standard de excelență pentru videochatul din Iași. Avem 10 ani de experiență în acest domeniu și asta se vede în tot ceea ce facem pentru modele. Imediat cum vii la noi, înțelegi că suntem o echipă de femei foarte bine organizată. Profesionalismul nostru te ajută să te simți confortabilă din prima secundă la Lucky Studio. Și, cel mai important, să câștigi cât mai repede bani.

fete pe plaja

La Lucky Studio, faci bani din videochat din primele zile

De ce e mai bine să fii model de videochat la Lucky Studio? Foarte simplu: imediat cum ne contactezi, totul merge ca pe roate. Ne suni, una dintre colegele noastre vine unde vrei tu și te conduce gratuit la sediu cu o mașină de lux. Îți prezentăm studioul, ai ocazia să pui o mulțime de întrebări și îți explicăm oferta financiară. Evident, e exclusă orice probă practică. E important doar să fii simpatică și ambițioasă. Cum te hotărăști să lucrezi la noi, imediat ne ocupăm de formele legale, iar o colegă de la training îți explică tot ce trebuie să știi despre videochat.

Un lucru foarte avantajos la Lucky Studio e că avem un program super-flexibil de lucru. Îți alegi singură turele de lucru care te avantajează și chiar camera care îți place. Aici, primești toți banii la zi, zi de zi, deci câștigi imediat ce începi să vii la job. În felul ăsta, ai garanția că suntem serioase și îți dăm toți banii pe loc, să faci ce vrei cu ei. Tu doar ne spui dacă îi vrei cash sau pe card. În plus, avem un sistem foarte bine organizat de ședințe foto-video și de lecții de engleză-franceză, care sunt toate gratuite.

Primești cele mai profesioniste servicii în videochat în Iași

Fata in camp de floarea soarelui

Sună deja bine ce îți spunem? Acum credem că e mai clar de ce Lucky Studio e Nr.1 în videochat în Iași. Iar beneficiile tale sunt și mai mari. În fiecare zi, ești condusă de acasă la job și invers cu mașini Mercedes. Înainte de program, expertele noastre în make-up te machiază gratuit, să arăți cât mai bine online. Deci totul, absolut totul e organizat de colegele noastre în așa fel încât tu să fii pe deplin mulțumită la noi. E o formă de respect care face parte din felul nostru de a fi. Și poate că asta explică de ce sute de modele vin în fiecare an la Lucky Studio să câștige bani din videochat în Iași.

Ca să te convingi că toate astea sunt adevărate, cel mai simplu e să le ceri părerea fetelor care au lucrat sau lucrează la noi. Orice fată care vrea să-ți povestească despre jobul ei în videochat îți va spune că are motive bune să vină aici. Lucky Studio le oferă pur și simplu cel mai bun job în videochat în Iași. La fel, și tu, poți să primeşti bani, seriozitate, respect și o mulțime de beneficii ca model. Important e să-ți dorești ce e mai bine pentru tine. Noi îți stăm tot timpul la dispoziție și te așteptăm cu drag la Lucky Studio!

Contact studio de videochat Iași Lucky Studio:

Tel: 0742 286 286 

ww.luckystudio.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!