Mă doare, mă doare nu că te-am iubit pe tine, ci că am uitat să mă mai iubesc pe mine

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ai luat o atitudine bună față de tine de la sine înțeles și ai cerut constant mai mult. Totul s-a încheiat cu faptul că am uitat complet de mine.

Nu voi nega că m-am îndrăgostit profund, chiar nebunește. Relația noastră a devenit cea mai pasională poveste de dragoste din viața mea. Am intrat într-o relație incredibilă, am fost fascinată și am crezut că tu ești alesul meu. Dacă aș fi înțeles atunci cât de oarbă eram cu adevărat, poate aș fi reușit să evit toată această suferință.

Nu regret ce s-a întâmplat între noi, dar aș vrea să schimb un lucru. Nu regret că te-am iubit, doar că am uitat să mă iubesc pe mine când eram cu tine. Întâlnirea noastră nu a fost o greșeală. Sincer, mă bucur că te-am cunoscut. În ciuda finalului nu prea fericit, am atâtea amintiri minunate despre timpul petrecut împreună. Universul are un plan pentru fiecare dintre noi și știu că ai apărut în viața mea cu motiv întemeiat.

Greșeala a fost că am permis legăturii noastre să mă schimbe. Mi-am permis să fiu absorbită de tine. Am crezut că ești cea mai uimitoare persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Am fost atât de îndrăgostită, încât te-am considerat nucleul vieții mele.

Nu consider o greșeală faptul că te-am ales pe tine. Mi-am urmat inima, iar ea m-a condus la tine, lucru pe care nu-l voi regreta niciodată. Instinctul mi-a spus că ești jumătatea mea și l-am urmat. Să-mi urmez instinctul nu este ceva pentru care n-o să-mi cer scuze vreodată, chiar dacă m-a făcut să mă plafonez.

Dar trebuie să recunosc - am greșit totuși

Da, te-am ales ca persoană cu care am vrut o relație, dar asta nu a fost suficient. Te-am ales pe tine, nu pe mine. În loc să mă gândesc la mine lângă tine, toate gândurile mele erau ocupate doar de tine. Am uitat că s-ar putea să vreau și eu ceva. Puându-te pe primul loc, crezând că vei face același lucru cu mine. Din păcate, m-am înșelat. Te-ai gândit doar la tine și nu ți-a păsat ce fac eu pentru tine.

Toată atitudinea bună față de tine, toate lucrurile pe care le-am făcut pentru tine, le-ai crezut firești și ai cerut mai mult. Și totul s-a încheiat cu faptul că am început să mă învârt în jurul tău ca o veveriță într-o roată, uitând complet de mine.

Această relație a devenit una dintre cele mai dificile din viața mea. Și am ieșit din ele epuizată psihologic și distrusă din punct de vedere spiritual.

M-am pierdut pentru că ți-am dat totul

Deși acum îmi văd clar greșelile, acest lucru nu înseamnă deloc că nu sunt mulțumită de ceea ce m-a învățat această relație. Greșelile m-au învățat o lecție valoroasă, datorită căreia mi-am dat seama că, oricât am iubi o altă persoană, nu ar trebui să uit de mine. Este important să te pui pe tine în primul rând. Trebuie să te iubești pe tine însuți.

Regret doar că din cauza iubirii pentru tine m-am pierdut. Nu contează dacă vreau să întorc timpul înapoi și să-mi arăt mai mult respect în relația noastră sau nu, tot nu o pot face.

Acum trebuie doar să învăț lecții valoroase și să încep să mă gândesc la mine. În ciuda încheierii acestei relații, nu voi regreta niciodată că te-am iubit. Voi regreta doar că nu m-am iubit pe mine.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Scrisoare către cel care a luptat pentru mine: "Îți mulțumesc!"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.