Machiaj? Da! Coafură? Perfectă! Sănătate intimă? Checked!

Joi, 19.05.2016
de Diva Hair

„Totul e mai simplu pentru bărbaţi!” Sigur ţi-ai spus şi tu asta, cel puţin o dată, fie că eşti feministă sau nu, fie că îţi place să fii elegantă şi feminină sau comoditatea e stilul tău. Fără ţinute sofisticate şi incomode, fără coafuri complexe care se desfac în mijlocul petrecerii şi, bineînţeles, fără menstruaţie şi infecţii vaginale, viaţa pare mult, mult mai uşoară!

Natura împotriva ta...?

Jonglezi cu măsuri de contracepţie diverse, selectezi şi elimini opţiuni pentru protecţie la menstruaţie, iar selecţia lenjeriei intime e un proces riguros. Din păcate, anatomia organelor genitale feminine în sine face ca incidenţa infecţiilor genitale să fie mult mai crescută la femei decât la bărbaţi. Tratamentele cu antibiotice, unele metode de contracepţie, jucăriile sexuale şi chiar lenjeria intimă din materiale sintetice sau de tip tanga contribuie la creşterea riscului apariţiei unei infecţii. E nevoie, de aceea, să ai în permanentă în vedere câteva reguli simple pentru protejarea zonelor intime, să ştii să identifici semnalele de alarmă şi să te testezi în mod regulat pentru infecţii genitale.

... Nu! Natură pro sănătate şi viaţă!

Toată această nebunie a lucrurilor pe care trebuie să le faci pentru a-ţi proteja sănătatea şi feminitatea are, în ciuda aparenţelor, atât de mult sens! Uterul tău e locul unde apare viaţă, e căsuţa unde îşi poate face loc o fiinţă nouă, pe care tu o vei aduce pe lume. Pentru o sarcină fără complicaţii şi un bebe cu o primă notă de 10, e nevoie de un organism sănătos.

În cuplu, ce-i al meu e şi al tău!

În multe cazuri, infecţiile genitale pot rămâne în organismul tău şi/sau al partenerului de cuplu pentru perioade lungi, fără să prezinte niciun simptom. În tot acest timp însă, infecţia este transmisibilă. De aceea, pentru evitarea infecţiilor recurente este nevoie de testare şi tratament pentru ambii parteneri, indiferent că există simptome sau nu. Testele rapide pentru depistarea infecţiilor vaginale au marele avantaj al intimităţii şi al transformării unei experienţe altfel neplăcute într-un mic ritual pentru sănătatea cuplului.

Ai o trusă pentru machiaj, una pentru manichiură... de ce nu una pentru sănătatea intimă?

Un concept unic în Europa, testele Veneris reprezintă singura soluţie sigură pentru depistarea infecţiilor genitale în confortul propriei tale case. În doar câteva minute poţi afla dacă suferi de o infecţie. Fără programare la medicul ginecolog, fără neplăcerile cauzate de o consultaţie, fără să fie nevoie să aştepţi câteva zile pentru a primi rezultatele. Gama de teste Veneris cuprinde:

 

  • Test pentru depistarea infecţiei urinare;
  • Test de pH pentru depistarea infecţiilor vaginale;
  • Test pentru depistarea infecţiei cu Candida Albicans (Candidoza);
  • Test pentru depistarea infecţiei cu Gardnerella Vaginalis(Vaginită Bacteriană)
  • Test pentru depistarea infecţiei cu Trichomonas Vaginalis (Trichomoniaza);
  • Test 3 în 1 pentru Candida Albicans/Gardnerella Vaginalis/Trichomonas Vaginalis.

Testele Veneris pot fi folosite atât de femei, cât şi de bărbaţi, putând fi achiziţionate din peste 2000 de farmacii din ţară, inclusiv lanţuri cu acoperire naţională, sau pot fi comandate din diverse magazine online sau de pe www.veneris.ro.

Sănătate pentru cuplu în pachete 1+1 GRATUIT

Până la sfârșitul lui mai, la fiecare test Veneris achiziţionat îl primeşti pe al doilea gratuit. Poţi repeta testul după câteva luni, îl poţi ţine în dulăpiorul de medicamente pentru situaţii „de urgenţă”, îl poţi dărui unei prietene dragi pentru a o scuti de un drum la ginecologie, dar, mai ales, poţi face testarea și în cuplu, împreună cu partenerul tău. E nevoie de doar câteva minute şi de un gest simplu în doi pentru protejarea sănătăţii voastre, dar şi a lui bebe, dacă e deja pe drum sau în planurile voastre frumoase.

Pachetele promoţionale pot fi comandate din magazinul online al site-ului Veneris.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!