Mai ceva ca în filme! Un bărbat i-a cerut femeii cu care a fost la întâlnire să îi transfere banii pe băuturi

Mai ceva ca în filme! Un bărbat i-a cerut femeii cu care a fost la întâlnire să îi transfere banii pe băuturi

Roxana Dumitrica

De obicei, când ieșim în oraș, suntem asaltate de pretendenți care se înghesuie să ne cumpere de băut. Asta nu înseamnă însă că îi vom și invita acasă. O studentă la medicină a avut parte de șocul vieții ei când cel cu care ieșise la o întâlnire într-o seară i-a dat mesaj, a doua zi, pentru a-i returna banii pe care îi cheltuise pentru ea.

Bărbatul era nemulțumit de faptul că ea nu a acceptat să plece cu el acasă, după noaptea petrecută în oraș. După ce a primit mesajul, fata a postat pe Twitter întâmplarea, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Urmăritorii ei i-au luat apărarea și toți au fost de acord că bărbatul este un nemernic.

Unii i-au sugerat să facă rost de contul bărbatului și să depună bani cu mențiunea „donație pentru animale” sau să transfere, simbolic, un penny, atât cât ar valora el. Alții erau pur și simplu șocați de atitudinea bărbatului. Totuși, femeia a ales să nu îi transfere niciun ban individului. 

Situația este însă delicată, deoarece femeile sunt emancipate și independente, dar la întâlniri este apreciat un bărbat care plătește nota. De aceea, este important ca femeile să aibă mereu bani la ele când ies în oraș și să nu depindă de nimeni, pentru a nu lăsa vreo impresie falsă sau pentru a-și crea obligații.

Multe femei nu acceptă sub nicio formă ca bărbatul să le achite partea, în timp ce altele așteaptă ca el să scoată portofelul și să plătească de fiecare dată. Mulți bărbați sunt impresionați atunci când o femeie insistă să achite, deoarece le confirmă faptul că ea este acolo pentru că se simte bine, nu pentru vreun beneficiu material. Mai mult, așa lasă impresia că nu poate fi controlată, nici financiar, nici emoțional.

Așadar, de fiecare dată când ieși la o întâlnire, îți recomandăm să ai bani la tine și să plătești partea ta de consumație. Totuși, dacă el insistă, îl poți lăsa să achite toată consumația. Până la urmă, este o dovadă de bun-simț.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Un bărbat i-a cerut proaspetei lui soții divorțul pentru că aceasta nu a vrut să-și petreacă noaptea nunții împreună
Un bărbat i-a cerut proaspetei lui soții divorțul pentru că aceasta nu a vrut să-și petreacă noaptea nunții împreună
Ce fel de barbat ai fi fost?
Incepe quiz
Ce fel de barbat ai fi fost?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.