Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Masajul tantric, calea spre cunoașterea partenerului

DivaHair

Arta masajului este atât de complexă, încât pare greu de cuprins în câteva cuvinte. Poate fi vorba doar de masajul de relaxare, realizat în fel și chip astfel încât să calmeze și să ofere o stare de bine; poate fi vorba de masajul ce răsfață pe parteneri, văzut ca un soi de preludiu sau pur și simplu un prim pas de cunoaștere a celor doi.

Nișa masajelor a explodat în ultimii ani în România. Au apărut tot felul de oferte și saloane ce dispun de servicii conexe, chiar și de masaje dedicate cuplurilor. Însă se disting clar masajele tantrice, prin însăși tehnica lor și ceea ce implică acestea.

salon masaj

Masajul tantric și cum se definește acesta

La prima vedere un astfel de masaj este ceva misterios. Sunt voci ce susțin că o astfel de tehnică de masaj este mai degrabă o stare de spirit, ce aduce cunoaștere de sine.

Concret, definiția acestuia vine din India Veche, traducându-se prin „conexiune”. O legătură spirituală prin care putem să ne cunoaștem mai bine și să ne raportăm altfel la lumea din jur. Se bazează foarte mult pe ideea de atingere, prin care se poate realiza un transfer de energie. Ca un fior, ca o stare de incitare, ce o resimți din cap până în picioare.

Practic se înțelege prin masajul tantric o formă profundă de cunoaștere a celor doi. Este trecerea de la o experiență pur intimă la cea spirituală, la o experiență unică. Ca acele relații care la un moment dat trec la etapa următoare.

În ce constă și cum se desfășoară un masaj tantric

Pentru neinițiați un masaj tantric poate fi doar despre o oarecare apropiere, nicidecum de o interacțiune sexuală. Însă chiar și așa este nevoie de un cadru potrivit și de o stare pe măsură. Pentru saloanele de profil, unde se vor găsi servicii de masaj tantric Bucuresti, cadrul nu mai trebuie pregătit, întrucât totul este pus la punct prin însăși amenajarea spațiului. Pentru cei care doresc să experimenteze în intimitatea căminului un astfel de masaj este necesar însă a contura un cadru potrivit.

Se folosesc adesea uleiuri esențiale, uleiuri speciale pentru masaj, lumânări parfumate și o lumină difuză. Ideal ar fi ca spațiul să fie cât mai aerisit, pentru a nu atrage privirile către obiectele de decor.

De preferat ca cei doi să își concentreze atenția către ritmul de respirație, pentru relaxare și pentru a-și sincroniza mișcările. Meditația în doi dacă se poate spune astfel este primul pas până la masaj.

Cât despre masajul în sine, acesta se bazează pe mișcări senzuale și complexe. Nu este un masaj făcut în grabă, ci tocmai dimpotrivă, realizat lent și savurat întocmai. Spre exemplu mișcările degetelor sunt extrem de importante, atingând suav toate zonele. Se consideră că odată ce energia corpului este trezită și concentrată în zonele erogene, experiența trăită este cea de împlinire, de eliberare a corpului de durere, stres, oboseală și negativism. Asta pentru că masajul în sine are efecte benefice asupra corpului.

Știai că…

Masajul tantric poate stimula circulația sanguină? De asemenea, poate reduce tensiunea arterială și contribuie așadar la o stare de bine per total. Relaxarea este de asemenea un aspect important aici. Pentru că prin însăși energia celor doi, prin mișcări plăcute și masajul în sine se poate ajunge la o relaxare deplină, ambii parteneri se vor simți divin la final.

Nu doar ca o consolidare a relației, ci și pentru că încrederea celor doi este mai puternică ca oricând, masajul tantric este considerat a fi cel care sporește intensitatea plăcerii. Element de mare importanţă în activitatea intimă de altfel, pentru unele cazuri un astfel de masaj poate fi însăși flacăra reaprinsă, un motiv de a resuscita viața și acțiunea din dormitor.

Ca orice altă experiență în doi mai ales la nivel intim merită și masajul tantric să fie încercat. Pentru cei care doresc să facă totul ca la carte ar trebui să încerce un masaj tantric la salon. Există saloane pe această nișă, unde ambii parteneri să pot bucura de arta masajului, în același timp. Sună mai mult decât incitant. Trebuie să știi că în astfel de locații vei avea parte de intimitate, de confidențialitate, deci dacă te oprește teama de a fi văzut sau recunoscut la saloanele de prestigiu ai cadrul perfect să uiți de astfel de griji. Intră pe masajclub.ro și află despre ce este vorba!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!