Matematica iubirii! Regula 2-2-2 este secretul unei relații de cuplu de durată, plină de iubire ca în prima zi și respect reciproc

Matematica iubirii! Regula 2-2-2 este secretul unei relații de cuplu de durată, plină de iubire ca în prima zi și respect reciproc

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Sunt cupluri care arată senzațional împreună. Iubirea, respectul reciproc și tandrețea pe care și-o împărtășesc sunt evidente. Partenerii care au găsit cheia succesului în relație sunt precum un vin bun. În timp, dragostea lor devine mai puternică și fiecare zi este interesantă, plină de emoții și sentimente vii. 

Vrei să afli și tu cum să păstrezi romantismul în cuplu pentru mult timp? Experții în relații au descoperit formula 2-2-2 care, deși pare un algoritm matematic dificil, este de fapt o regulă incredibil de simplă. Răspunsul: mergi la cât mai multe întâlniri alături de omul drag sufletului tău.

Dacă îți rezervi timp în mod regulat pentru a fi singuri, într-un cadru romatic în afara casei, acest lucru va păstra vie flacăra pasiunii și vă va reaminti de ce sunteți împreună și vă iubiți. Este foarte important ca partenerii să uite câteodată de grijile cotidiene și să se concentreze exclusiv pe relația lor. 

Regula 2-2-2 - secretul unei relații de cuplu perfecte

  • Ieșiți la întâlnire romantică cel puțin o dată la două săptămâni.
  • Mergeți în vacanță, în weekend, la fiecare două luni.
  • Mergeți în concediu timp de o săptămână la fiecare doi ani. 

Dacă ești sceptic, gândește-te doar la faptul că dacă locuiești alături de partener de multă vreme asta nu înseamnă că ar trebui să vă opriți din a merge la întâlniri, așa cum făceați probabil la începutul relației. 

Citește și: 11 moduri în care îi îndepărtezi pe bărbați fără să-ți dai seama

Cel mai probabil în primele luni de relației îți părea totul nou și aveați mai puține probleme decât în prezent, însă dacă veți merge periodic la întâlniri puteți readuce acel sentiment foarte interesant de noutate. Nu înseamnă că trebuie să cheltuiți foarte mulți bani, există multe opțiuni accesibile.

Este foarte important să existe doar acea dorință. Uneori, partenerii au nevoie de confirmarea că amândoi sunt fericiți și că sentimentele lor sunt din ce în ce mai puternice. Chiar și atunci când traversați o perioadă dificilă, uitați de stres pentru o perioadă și mergeți la o întâlnire timp de câteva ore. 

Sursa foto: Unsplash

Bineînțeles, este important de menționat faptul că formula 2-2-2 nu este un remediu pentru problemele grave din relație, precum cele de natură intimă sau de comunicare, însă vă poate ajuta să aveți o relație sănătoasă și care să dăinuie o viață întreagă. Desigur, nu trebuie să fii obsedat de acest principiu și poți chiar să ajustezi cifrele formulei pentru a se potrivi mai bine cu stilul vostru de viață. Dar ideea de bază ar trebui să vă ghideze pe amândoi pe viitor și să vă ajute să descoperiți împlinirea în cuplu. 

Surse articol: Cluber / Lifehacker / Simplemost

Surse foto: istock, unsplash

Articolul urmator
Regula „celor patru R”. Ce se întâmplă când te întâlnești cu aceste mecanisme care distrug relațiile
Regula „celor patru R”. Ce se întâmplă când te întâlnești cu aceste mecanisme care distrug relațiile
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.