Meriți o dragoste divină. Un bărbat care Îl iubește pe Dumnezeu știe și cum să iubească o femeie!

Meriți o dragoste divină. Un bărbat care Îl iubește pe Dumnezeu știe și cum să iubească o femeie!

Alida Enache

Atunci când vorbim despre iubire și despre întâlniri putem spune că există o linie fină și chiar neclară între realitate și fantezie. Până la urmă, care este adevărata definiție a iubirii? O știe cineva? Lumea romantizează atât de mult conceptul de dragoste și de relație, încât de cele mai multe ori ajungem să ne îndrăgostim de o idee, de un sentiment, ci nu de persoana de lângă noi.

Avem toate aceste romane de dragoste și filme siropoase care ne sugerează cum ar trebui să se simtă iubirea, cum ar trebui să fie împărtășită. Dar chiar și așa, de foarte multe ori ni se prezintă o altă latură a iubirii, una care nu are nicio legătură cu realitatea. Dacă te-ai întrebat vreodată cum se simte dragostea adevărată... acea dragoste minunată care nu ne este prezentată nici în filme, ei bine, află că doar un creștin ți-ar putea da răspunsul. Un bărbat care Îl iubește pe Dumnezeu știe și cum să iubească o femeie.

Imagine cu un bărbat și o femeie care se țin de mână și o cruce între ei doi

Meriți să te îndrăgostești de un bărbat credincios. Meriți să te îndrăgostești de un bărbat care îl iubește pe Dumnezeu mai mult decât orice. Meriți pe cineva care este dispus să te asculte răzvrătindu-te despre întrebările pe care le ai în legătură cu Biblia. Meriți pe cineva care să discute cu tine, care să te ajute să înțelegi mai bine cuvântul lui Dumnezeu.

Meriți pe cineva care să meargă în fiecare duminică cu tine la biserică li care să te ajute să te apropii de Dumnezeu. Nu ai nevoie de o relație lumească, banală, simplă, ci de una creștină care să te învețe ce înseamnă cu adevărat dragostea pentru Mântuitor. Meriți să te îndrăgostești de un bărbat care are înrădăcinate în sufletul său toate aceste valori ale Bibliei. Un astfel de bărbat trebuie să iubești tu! Unul pentru care valorile sfinte și credința în Dumnezeu sunt mai importante decât orice altceva. Doar un el îți va putea oferi dragoste pură. Doar el are sufletul curat.

Un om care îl iubește pe Dumnezeu va fi altruist în dragostea lui față de tine. El nu se va înfuria pe tine nici atunci când îl vei supăra cel mai tare. El va evita conflictele de fiecare dată și va încerca să readucă pacea între voi doi. El va scoate la iveală tot ceea ce este mai bun în tine, te va ajuta să scapi de anxietate, de gândurile negative, de orice toxicitate din viața ta.

Doar o relație cu un bărbat credincios îți va aduce fericirea supremă. Asta nu înseamnă că nu vor exista momente grele, nu înseamnă că nu va trebui să lupți pentru dragostea voastră. Dar poți fii sigură că un bărbat evlavios nu te va părăsi niciodată. Va lupta pentru tine până la capăt și, bineînțeles, va birui. Nu are de ales. Credința și dragostea pură vor învinge întotdeauna.

Bărbatul credincios nu doar că va fi partenerul perfect, dar și cel mai bun prieten. Te va iubi, te va face să râzi în fiecare zi, îți va purta grija și te va ajuta cu orice vei avea nevoie. Un astfel de bărbat știe că iubirea nu se bazează doar pe niște emoții. În dragoste trebuie să lupți pentru celălalt, să i te oferi în totalitate.

Bărbatul creștin nu te va răsfăța niciodată cu bunuri materiale, nu te va surprinde cu cadouri scumpe și nici nu-ți va cumpăra cadouri scumpe. El știe mai bine ca oricine că iubirea nu constă în asta. În schimb, va fi un adevărat cavaler. Te va respecta și te va face să te simți ca o regină. Te va invita la cină la restaurantul tău preferat și va purta conversații lungi și profunde cu tine... exact așa cum îți place!

Așa ar trebui să se simtă dragostea adevărată. Acestea ar trebui să fie așteptările tale reale de la o relație. Stai liniștită! Dumnezeu a plănuit și pentru tine o astfel de poveste de dragoste divină!

Citește și: E perfect în regulă să-ți ia mult timp să depășești o experiență care ți-a frânt inima. Dă-ți timp să te vindeci!

Surse articol: Thoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?
Incepe quiz
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.