Meriți să fii iubită de cineva, nu de oricine. Meriți să fii iubită de un bărbat care îți pune lumea la picioare

Meriți să fii iubită de cineva, nu de oricine. Meriți să fii iubită de un bărbat care îți pune lumea la picioare

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Există multe lucruri banale în viață, dar iubirea nu ar trebui să fie unul dintre ele. Printre întâmplările prozaice și cotidiene, dragostea trebuie să se strecoare ca un adevărat miracol, darul cel mai de preț pe care îl primim de la destin. De aceea, nu trebuie să te mulțumești cu oricine în viața ta, doar ca să nu fii singură. Alungă-l pe cel care nu te consideră cea mai importantă persoană din existența sa, pe cel care te-ar putea schimba oricând cu altcineva sau pe cel care nu își dă seama ce ființă minunată are lângă el. Ceea ce meriți cu adevărat este... totul. Meriți un bărbat care să-ți pună lumea la picioare și să aducă luna de pe cer pentru tine, dacă îți dorești asta.

declaratie de dragoste

Decalogul dragostei – iată cum meriți să fii iubită

1. Meriți pe cineva care să-ți ducă dorul imediat ce ai ieșit pe ușă, chiar dacă nu a trecut decât un moment de când ai plecat. Meriți să te simți mereu dorită, să nu te îndoiești niciodată de iubirea celui care-ți stă alături.

2. Meriți pe cineva care, chiar dacă nu crede în basme, te tratează ca pe o prințesă, pentru că ești unică pentru el.

3. Meriți o pasiune ca-n filme, o flacără care nu se întunecă niciodată, acea dorință care trezește ființa interioară și îți împleteste inimile într-una.

4. Meriți pe cineva care să te provoace, să-ți împărtășească toate gândurile sale, pentru că viețile voastre trebuie trăite în sinceritate deplină. Totuși, ai nevoie de cineva care știe să ierte, care poate privi cu bunăvoință micile greșeli și rătăcirile de moment.

5. Meriți să fii ținută în brațe cu tandrețe, sărutată astfel încât să rămâi fără răsuflare și să simți că sigurul tău aer este iubirea. Meriți pe cineva care să aibă ochi doar pentru tine și să simtă nevoia să te atingă, ori de câte ori ești în preajma lui.

6. Meriți să ai încredere neștirbită în viitor, să nu-ți fie teamă că vei fi vreodată părăsită. Meriți să fii prezentată prietenilor ca și cum ai fi cel mai rar lucru de pe pământ. Meriți să fii adusă într-o cameră de mână, cu mândrie, iar iubitul tău să se simtă binecuvântat că stă lângă tine.

7. Meriți ca el să-și aducă aminte fiecare zi de naștere a ta și fiecare moment important din viața voastră. Meriți să primești un cadou la fiecare ocazie importantă și o mică atenție în fiecare zi a vieții tale, chiar dacă este un fir plăpând de floare.

8. Meriți o iubirie fără limite, fără timp și fără spațiu, care să-ți aducă sentimentul veșniciei. Meriți să fii visul cuiva devenit realitate.

cuplu

9. Meriți o iubire care să-ți testeze credința, pentru care să lupți până la capăt și să nu renunți, oricât ar fi de greu. Meriți acea dragoste pentru care să te sacrifici fără regrete, să treci prin foc pentru ea, pentru că cele mai bune lucruri din viață nu sunt ușoare.

10. Da, meriți totul, dar persoana de lângă tine merită, la rândul ei, totul. Și nu uita că trebuie să justifici de ce meriți o iubire atât de mare. Doar dacă te vei dovedi demnă de o astfel de iubire totală, vei întâlni în calea ta o persoană care să-ți dăruiască lumea. 

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Ce înseamnă când un bărbat te strigă pe nume
Ce înseamnă când un bărbat te strigă pe nume
Meriți să fii vizitată de Moș Crăciun?
Incepe quiz
Meriți să fii vizitată de Moș Crăciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (60)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.