Mi-am înșelat soția, 4 ani, cu prietena ei cea mai bună. Cum am făcut-o să mă primească înapoi

Mi-am înșelat soția, 4 ani, cu prietena ei cea mai bună. Cum am făcut-o să mă primească înapoi

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Probabil că un soț care înșală nu va primi la fel de multă compasiune din partea celorlalți ca și soția. Motivele pentru care am decis să îmi înșel partenera, pe Maria, sunt varii. I-am recunoscut totul într-o seară și a fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau. Am simțit un sentiment de eliberare și acest lucru mi-a mai spălat puțin păcatele. Am înșelat-o cu cea mai bună prietena a ei timp de patru ani. Nu m-ar fi surprins să îmi spună că nu vrea să mă mai vadă niciodată.

Am înșelat-o de mai multe ori pe parcursul căsniciei, prima oară chiar la șase luni după ce ne-am căsătorit, cu o domnișoară care mi-a luat mințile pur și simplu. Și chiar dacă aș fi înșelat-o doar o dată, nu aș fi blamat-o pe soția mea dacă m-ar fi părăsit. În fond, am încălcat jurămintele depuse în ziua cununiei.

Cum m-a primit înapoi?

Dar Maria nu a fost deloc așa. M-a șocat puțin că nu a reacționat violent față de mine și nu a luat decizia să mă părăsească exact în acea zi. Toate lucrurile se întâmplă cu un motiv, sunt convins de acest lucru și, chiar dacă povestea noastră are o notă de tristețe, experiențele acestea au fost benefice pentru căsnicia noastră.

Maria și-a găsit puterea de a mă iera și în fiecare zi îmi mulțumesc pentru faptul că am putut să îi recunosc tot ce am făcut. Probabil că trebuia să îi recunosc puțin mai devreme, poate că am amânat inevitabilul. O minciună va avea întotdeauna picioare scurte, iar am aflat asta pe calea cea mai grea. Am început să fiu infidel pentru că viața noastră sexuală nu mă satisfăcea, nu eram deloc mulțumit. Nu mai făceam amor la fel de des ca la început și, în loc să vorbesc cu soția mea despre lucrurile care mă deranjează, am început să caut alinare în brațele unor străine.

M-am simțit vinovat, mai ales atunci când am înșelat-o atât timp cu prietena ei cea mai bună, dar la acea vreme îmi era teamă să îi spun. O iubeam mult și mă temeam că o voi pierde. După ce am făcut confesiunea vina m-a măcinat teribil. Era greu să mă lupt cu asta zilnic și cred că cea mai importantă lecție pe care am învățat-o a fost să fiu deschis față de soția mea. Odată ce cuvintele au ieșit din gura mea, am simțit eliberare, furie, tristețe, dar și frică. Dar acea zi ne-a schimbat complet viața și cred că ne-a întărit și mai mult legătura.

În plus, am învățat să comunicăm mai bine, pentru că de fapt acesta a fost lucrul care ne-a lipsit cel mai mult în relație. Faptul că nu am vorbit mai mult unul cu celălalt ne-a îndepărtat și ne-a făcut să ne pierdem. Acum parcă avem altă relație și suntem extrem de fericiți. Lucrăm zi de zi la recâștigarea încrederii și suntem siguri că suntem pe drumul cel bun.

Știu că am făcut o greșeală, mă va bântui toată viața mea, este crucea mea pe care o port zi de zi. Cel mai mult mă bucur că am avut șansa, chiar dacă într-un mod brutal, să mă reîndrăgostesc iar de femeia care mi-a dăruit un copil și mi-a fost alături necondiționat. Am avut șansa să cunosc o altă Maria, o femeie puternică și dornică să rămână alături de mine până la finalul vieții. 

Surse foto: ISTOCK

Articolul urmator
Oare m-am culcat cu el mai devreme decat trebuia?
Oare m-am culcat cu el mai devreme decat trebuia?
Esti o buna prietena sau nu?
Incepe quiz
Esti o buna prietena sau nu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - cuplu

    1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (98 vizite)