Mihai Voropchievici avertizează: "Persoanele care au această grupă de sânge divorțează repede"

Mihai Voropchievici  avertizează: "Persoanele care au această grupă de sânge divorțează repede"

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Te-ai gândit vreodată că grupa de sânge pe care o ai influențează viața ta amoroasă? Încă din 1960, profesorul Leone Bourdel de la Școala Superioară de Antropologie din Paris arăta că există o legătură între grupa sanguină a unei persoane și temperamentul său. El spunea că există patru tipuri de temperamente în funcție de grupa sanguină, respectiv Armonicii, Melodicii, Ritmicii și Complecșii. Bineînțeles, și patru moduri diferite de a intra în relație și de a se comporta în legăturile de iubire.

chip

Numerologul Mihai Voropchievici face o clasificare asemănătoare, vorbind de trăsăturile psihologice ale fiecărei grupe sanguine și de felul cum își trăiește iubirea. În cadrul emisiunii de la Antena 3, ”Adevăruri ascunse”, numerologul a declarat:

 „Stim ca exista 4 grupe de sânge. Comportamental, fiecare om are lucruri de oferit, în funcție de grupa de sânge. Suntem dependenți de afectivitate, de dragostea partenerului.”

Persoanele cu grupa A riscă să divorțeze repede

Grupa A de sânge este grupa Armonioșilor. Aceștia sunt foarte sensibili, greu de înțeles și pot fi ușor răniți în dragoste. De aceea, sunt în risc să divorțeze mai repede ca alte persoane. În general, au sentimente foarte intense și fac eforturi de adaptare, când condițiile sunt vitrege.

”Cei cu grupa A de sange se numesc si armonioșii. Ei sunt adesea melancolici. Viteza de inflamare sentimentala este destul de mare. Au niște zone de inflamare fantastice. Sunt greu de inteles cand se indragostesc. Ei asteapta mereu ca partenerul sa faca primul pas”, a declarat Voropchievici. ”Din cauza sensibilității lor accentuate, persoanele cu grupa de sânge A risca să divorțeze foarte repede.”

despartire

Persoanele cu grupa B vor să conducă în iubire

Lideri înnăscuți, oamenii care au grupa B de sânge tind să controleze totul, inclusiv iubirea. Sunt persoane spontane, mânate adesea de impulsuri violente, de aceea pot face multe greșeli în dragoste, apoi suferă foarte tare. Lidia Fecioru, prezentă la emisiunea ”Adevăruri ascunse”, împreună cu maestrul Voropchievici spune despre cei cu grupa B de sânge:

”Orgoliul lor se manifesta fara oprelisti. Au o personalitate incruntata. Nu le place sa faca nimic superficial. Nu cauta parteneri de viata neaparat frumosi, sunt mai mult pe interes. Ii intereseaza partea calculata.”

Grupa 0 se bazează pe sentimente

Dintre toate grupele, Grupa 0 este cea a persoanelor care trăiesc intens prezentul și preferă să se axeze pe emoții, în locul rațiunii. Iată de ce trăiesc iubirea în mod solar, fără rezerve.

iubire

Grupa 0 e grupa oamenilor generoși pentru ca se poate repartiza tuturor. Sunt si metodici. Posesorii grupei sunt oamenii care conduc la filozofie, încearcă sa tempereze tumultul, cu toate ca ei sunt in firea lor niște tumultuoși. Ei trăiesc momentul, sunt tipii solarieni, au carisma in primul rând. Relațiile lor se bazează pe sentimente și nu pe raționamente”, arată Mihai Voropchievici.

Surse foto: IStock, Pexels, captura Antena 3

Articolul urmator
Șapte lucruri "rele" care, de fapt, fac relațiile mai puternice
Șapte lucruri "rele" care, de fapt, fac relațiile mai puternice

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (138)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.