Nu crezi în dragoste, nu? Citește aici și una dintre aceste povești de iubire inedite îți va schimba total părerea

Nu crezi în dragoste, nu? Citește aici și una dintre aceste povești de iubire inedite îți va schimba total părerea

Ramona Jurubita

Dragostea adevărată pare un mit pentru cei care nu au ajuns încă să o trăiască sau pentru cei care au suferit foarte mult din cauza relațiilor pe care le-au avut. Nu toți oamenii sunt la fel și modul în care se raportează la sentimentele profunde este influențat și de experiențele și interacțiunile pe care le au de-a lungul vieții.

Încearcă să nu îți pierzi speranța și să aștepți să apară sufletul tău pereche, pentru că el va veni la momentul potrivit. Citește mai jos 11 povești emoționante, menite să te facă să crezi în iubire. Iată ce intens trăiesc oamenii predestinați atunci când se găsesc:

Cuplu în vârstă îmbrățișat și fericit, iubindu-se ca în tinerețe

1. „Ador obiectele croșetate, de la pături până la jucării și consider că acestea sunt cele mai bune cadouri pe care le-am primit vreodată. Într-o zi, am văzut că iubitul meu avea degetele pline de tăieturi și înțepături, dar nu a vrut să îmi spună ce s-a întâmplat. Câteva ore mai târziu, el mi-a oferit în dar o inimă uriașă făcută din sute de bucăți de pânză de diferite culori. A fost cel mai emoționant moment din viața mea pentru că am văzut cât a muncit pentru a-mi aduce bucurie în suflet.”

2. „Locuiesc la cămin de când am început facultatea, iar în timpul iernii, caloriferul meu electric s-a stricat. Mi-am sunat iubitul și i-am povestit pățania mea, apoi m-am înfășurat într-o pătură și am continuat să mă pregătesc pentru examen. O oră mai târziu, el m-a rugat să cobor pentru că mi-a cumpărat un calorifer nou, chiar dacă a folosit ultimii lui bani ca să se asigure că nu voi muri de frig în camera de cămin. Cred că asta este iubirea adevărată.”

3. „Eu și soțul meu am rămas fără locuri de muncă în același timp, iar banii ne ajungeau foarte greu, ne permiteam doar cea mai ieftină mâncare, iar la alte cumpărături nici nu ne gândeam. Chiar atunci mi s-a rupt ultima pereche de încălțăminte și aveam nevoie de pantofi ca să pot merge la interviurile de angajare. Partenerul meu mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză și a venit acasă cu o pereche de încălțări superbe, dar pentru asta a trebuit să își vândă ceasul, ultima amintire de la tatăl lui. Acum situația noastră financiară s-a îmbunătățit și am reușit să îi găsesc ceasul la amanet. L-am cumpărat înapoi și l-am ascuns în sertar pentru că vreau să i-l dau de ziua lui.”

4. „Fiica mea și-a cunoscut soțul într-o împrejurare neobișnuită. A vrut să își cumpere un cântar și a mers la magazin. Când vânzătorul a vrut să îi probeze produsul, ea și-a dat seama că acesta era prea slab și i-a spus: „Omule, ești prea slab, ar trebui să mănânci mai mult”. Apoi, ea i-a oferit sandwichul său și de atunci au rămas împreună. Astăzi au trei copii și sunt extrem de fericiți, semn că dragostea chiar trece prin stomac.”

5. „Eu și partenerul meu suntem împreună de 10 ani, ne-am cunoscut în școala generală și de atunci ne povestim zilnic visele și dorințele. Când eram doar un copil, i-am spus că mi-aș dori să fiu o zână și să zbor pe un unicorn, dar în timp am înțeles că este ceva care nu se poate realiza și am renunțat la idee. Acum câteva zile, am intrat în casă și am găsit un balansoar în formă de unicorn în mijlocul sufrageriei. Soțul a venit în spatele meu cu niște aripi de zână și mi le-a prins de tricou, apoi a început să arunce cu sclipici pe mine. Îl iubesc și mai mult acum pentru că a luptat să îmi transforme fiecare vis în realitate.”

6. „Într-o dimineață mi s-a întâmplat ceva foarte ciudat. Ieșisem în parc la alergarea de dimineață, aveam căștile în urechi, iar toți oamenii pe lângă care treceam îmi zâmbeau. Nu am înțeles ce se întâmpla, până nu m-am oprit să îmi leg șiretul și am văzut atunci un bărbat obosit și transpirat care s-a oprit la picioarele mele și mi-a spus că alergase după mine toată dimineața. El m-a urmărit doar ca să schimbăm numerele de telefon și de atunci am rămas împreună. Nu a mai contat nici că a întârziat la serviciu, iar șeful l-a iertat și chiar a acceptat să ne fie naș la nuntă.”

Povestea de dragoste a unor oameni care sunt împreună de 40 de ani

7. „Eram în tren și am observat doi bătrânei simpatici care făceau glume, în timp ce el desena portretul soției într-un carnețel. Femeia s-a simțit jenată când a văzut că toți ceilalți călători o privesc, dar bărbatul ei i-a spus: Nu îți face griji, iubito! Se bucură și ei de frumusețea ta, așa cum fac eu de 40 de ani.”

8. „Acum cinci ani m-am despărțit de cel pe care îl iubeam pentru că părinții nu ne lăsau să fim împreună, iar atunci am decis să îmi fac un tatuaj pe degetul inelar, care să simbolizeze iubirea eternă pe care i-o port. Anul trecut am ajuns să lucrez în compania în care era director și m-a chemat la el în birou să îmi spună că în acea firmă sunt interzise tatuajele. M-a sfătuit să îl acopăr și mi-a oferit un inel de logodnă menit să țină bine ascuns semnul iubirii noastre. Acum urmează să ne căsătorim și mi-am convins și părinții că el este alesul, mai ales că destinul ne-a adus din nou unul în brațele celuilalt.”

9. „Știu că dragostea adevărată există după ce am aflat povestea părinților mei. Acum mulți ani, mama își făcea bagajele să plece la studii în alt oraș, iar tata era foarte trist. Atunci ea l-a întrebat: „Cum vei trăi când eu nu voi mai fi pe această lume?”, iar el i-a spus: „Nu voi putea, mă voi întinde lângă tine.”. Atunci ei au decis să se mute împreună și trăiesc fericiți și astăzi.”

10. „Bunica mea avea în fiecare zi salam în frigider, iar la a 40-a aniversare de cuplu, i-a spus bunicului că ei nu îi place deloc salamul și că îl cumpăra doar pentru el. Atunci acesta i-a spus că nici lui nu îi place și că îl mânca doar ca să nu o supere pe ea.”

11. „Într-o noapte eram epuizată și îmi doream doar să mă odihnesc. Soțul meu mi-a spus a doua zi că ar fi vrut să petreacă mai mult timp cu mine, dar nu m-a deranjat pentru că a văzut că aveam nevoie de liniște. Când iubești pe cineva, îl lași să doarmă, iar partenerul meu mi-a dovedit că însemn mult pentru el.”

Cunoști oameni care au povești similare? Sigur o vei trăi și tu pe a ta dacă acest miracol nu s-a înfăptuit încă.

Citește și: Povești adevărate: ce au simțit 12 femei în momentul în care și-au întâlnit sufletul-pereche

Sursă articol: Brightside

Surse foto: iStock

Articolul urmator
7 întrebări intime care vor întări relația de cuplu. Trebuie să afli răspunsurile ca să îți cunoști jumătatea
7 întrebări intime care vor întări relația de cuplu. Trebuie să afli răspunsurile ca să îți cunoști jumătatea
Câtă latină știi? Doar 40% dintre adulți răspund corect la aceste întrebări
Incepe quiz
Câtă latină știi? Doar 40% dintre adulți răspund corect la aceste întrebări

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.