Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Nu mai crezi în dragoste și ai inima rănită, dar într-o zi vei fi iubită așa cum meriți, de către EL, persoana ta

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Iubirea este și durere. Iubirea este și frica de a pierde. Este ca un joc de noroc în care nu știi niciodată dacă vei câștiga sau vei pierde. Iubirea este și o lecție. Chiar dacă nu erai destinată să fii cu cel pe care îl iubeai, toate cele întâmplate erau necesare din motive pe care ne este menit să le aflăm mai târziu în viață. Este necesar să învățați lecția și să mergeți mai departe.

Adevărul este că, de fiecare dată când te desparți de cineva, se naște durere, se naște frustrare în sufletul tău... La urma urmei, ți-ai dorit atât de mult asta, așa că ai visat că de data aceasta totul va fi complet diferit. Că omul pe care l-ai întâlnit este cel pe care l-ai așteptat toată viața. Pe cel care l-ai căutat atât de mult timp. Pe cel care îi iubești din toată inima. Așa că ai vrut să crezi că de data aceasta totul va ieși bine.

Fotografie alb-negru reprezentand o femeie cu capul pe umarul unui barbat

Dar... visele rămân vise. Din nou te trezești singur, doar cu durerea ta. Și deznădejdea îți cuprinde sufletul. Începi să crezi, cu tărie, că relațiile nereușite de până acum vor fi urmate de noi relații nereușite, la infinit.

Prin urmare, începi să construiești un zid în jurul inimii tale. Mare și rezistent. Ca să nu te mai doară atât de mult vreodată. Pentru ca nimeni altcineva să nu te mai poată răni. Încerci să simți mai puțin, să te deschizi mai puțin, să lași mai puțin să te afecteze. Și totul de dragul evitării durerii. Speri că atunci când cineva încearcă să jignească din nou, nu vei simți nimic.

Nu ieși la întâlniri. Îi împiedici pe bărbați să se apropie prea mult de tine. Când decizi că nu îți îndeplinesc cerințele, nu eziți să îi arunci ca pe haine murdare. 

Dar crede-mă: PERSOANA TA este în lumea asta. El, persoana care îți va arăta că dragostea există. Care știe să o facă și o va face. Care îți va reaminti că meriți să iubești și să fii iubită. Cu adevărat.

Știu că sună naiv, dar uneori tot ce trebuie să faci este să crezi. Aruncă-ți deoparte îndoielile, uită de eșecurile din trecut și crede. Și totul se va schimba. Nu într-o singură zi, bineînțeles și nici într-o lună. Deși, cine știe ...

Știu că nu mai crezi în dragoste, după toate prin câte ai trecut. Ai fost dezamăgită, trădată și rănită de atâtea ori încât și se pare o dovadă de naivitate să visezi la o dragoste ca în filme. Nu ești cinică, nu. Doar realistă. Îți dai seama și accepți faptul că oamenii sunt doar oameni. Acest lucru înseamnă că sunt adesea dezamăgitori, nedemni de încredere și imperfecți.

Într-o zi vei întâlni un tip care va fi atât de sincer și de încredere încât va fi imposibil să nu-l crezi. Tipul care va spune totul așa cum este. Sincer și deschis. Un tip care nu se teme să fie vulnerabil. Fii imperfect. Fii tu însuți. Veți fi surprinsă cât de ușor și simplu este cu el.

Vei fi surprinsă că se întâmplă acest lucru.

Pentru că așa ar trebui să fie dragostea - ușoară.

El nu îți va spune niciodată ceva ce îți va face rău. Este suficient de înțelept pentru a înțelege că un cuvânt poate ucide. Poți ucide iubirea și poți ucide o persoană. El este suficient de înțelept pentru a înțelege că promisiunile și cuvintele frumoase nu reprezintă nimic. Ci acțiunile și faptele. Numai cu ajutorul lor va putea să îți arate cât de mult iubește, cât îi pasă, cum prețuiește relația. Îl vei privi și nu îți va veni să crezi că acest lucru se întâmplă în realitate. Te vei uita la el și te vei gândi unde a fost în tot acest timp. Te vei găsi brusc zâmbind. Fericită mai mult ca oricând. Că l-ai găsit pe EL.

Și treptat îți vei permite să simți din nou. Tipul acesta va alunga tristețea și tristețea din viața ta. Frica și nesiguranța. Nu vor mai exista nopți înfricoșătoare și singuratice. La urma urmei, îl ai pe El. Va șterge amintirile proaste. El nu va face totul pentru tine, deloc. El îți va reaminti pur și simplu că ești suficient de puternică pentru a te salva. Aă fost întotdeauna așa, doar că ai uitat.

El îți va admira forța și va fi mândru de tine. Și acesta va fi momentul în care îți permiți să iubești din nou. Și principalul lucru este să crezi în tine. Simți brusc că poți face orice. Vei începe să visezi și să-ți faci din nou planuri. 

Vei simți brusc că ești vrednică de iubire, vrednică de fericire. Vei simți brusc că există un ocean de dragoste necheltuită în inima voastră. Și i-l vei da lui, cu îndrăzneală și fără să te uiți în urmă ...

Surse articol: cluberthemindsjournalthoughtcatalog

Surse foto: istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!