Nu te arunca într-o relatie decât când întâlnești o persoană care are aceste însușiri

Nu te arunca într-o relatie decât când întâlnești o persoană care are aceste însușiri

Laura Voica

Rămâi singură până găsești pe cineva care face un efort. Efortul de a face surprize. Efortul de a planifica. Efortul de a investi timp și energie în lucrurile care te interesează.

Pentru totdeauna începe cu efortul și angajamentul pe care cineva îl investește în tine. Așa cum e firesc.

Rămâi singură până găsești pe cineva care te ajută să-ți construiești încrederea în tine. Cel care ia lucrurile încet. Cel care dorește cu adevărat să afle despre fiecare rană pe care o ai și despre trecutul pe care îl regreți. Cel care te învață că este ok să faci greșeli atât timp cât înveți din ele.

Rămâi singură până găsești pe cineva care flirtează cu tine, ca și cum ai fi prima iubire. Te protejează ca și cum și-ar proteja familia. Vă certați ca un cuplu căsătorit, dar mereu vă împăcați și discutați ca cei mai buni prieteni.

Sursa foto: Unsplash

Rămâi singură până când devine cel mai bun sex pe care l-ai experimentat vreodată. Pentru că intimitatea înseamnă mai mult decât să dormi alături de cineva.

Pentru totdeauna începe cu cineva care atunci când intră în cameră știi totul despre el doar privindu-l. Pur și simplu simți că este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată.

Sursa foto: Unsplash

Rămâi singură până când întâlnești pe cineva care dorește să construiască un viitor lângă tine. Cineva care vorbește despre asta, dar mai mult decât asta lucrează să contruiască asta. Cineva care pune bani deoparte pentru că te vede ca soția lui, chiar dacă nu a spus-o încă.

Rămâi singură până când întâlnești pe cineva care vrea să-ți cunoască familia și prietenii. Persoana care întreabă despre ei în mod constant. Cel care știe cât de mult îi prețuiești și nu te-ar face niciodată să alegi între el și familie.

Rămâi singură până când întâlnești pe cineva care este dispus să facă sacrificii și compromisuri. Cel care dovedește că este la fel de implicat ca tine în relatie.

 

Pentru totdeauna este acea persoană care nu te face să dai mai mult decât primești. Este acel 50/50 care, poate, în trecut, nu știai cum se simte.

Rămâi singură până întâlnești persoana care dorește să te facă să ajungi la o versiune mai bună a ta. Cel care te împinge spre obiectivele tale și te ajută să realizezi lucruri pe care nu credeai că le poți face.

Pentru totdeauna începe cu persoana care crede în tine înainte ca tu să crezi în tine.

 

Rămâi singură până când întâlnești persoana care te face mai fericit decât ai crezut că poți fi. Persoana care aruncă o lumină în viața ta și îți umple inima într-un mod în care nu credeai că este posibil. Persoana care după ce o întâlnești, nu-ți poți imagina viața fără ea.

Pentru totdeauna începe cu persoana fără de care nu numai că nu poți trăi, ci și cea care nu vrea să trăiască fără tine.

Surse foto: Unsplash, istock

Articolul urmator
8 lucruri pe care să le iei în considerare dacă vrei să ai o relație cu un bărbat mai în vârstă
8 lucruri pe care să le iei în considerare dacă vrei să ai o relație cu un bărbat mai în vârstă
Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!
Incepe quiz
Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.