Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Nu vreau o relație: 6 motive pentru care am ales să fiu singură

Cristina Gherghina
În sfârșit îmi pot da seama de cine sunt și de ceea ce imi doresc cu adevărat

În sfârșit îmi pot da seama de cine sunt și de ceea ce imi doresc cu adevărat

Probabil ai observat și tu că atunci când ești într-o relație, tinzi să îți pierzi identitatea. De cele mai te dedici atât de mult partenerului încât începi să uiți de tine și de cine ești cu adevărat. 

Fiind singură, pot profita de timpul meu pentru a mă redescoperi sau pentru a putea afla lucruri noi despre mine. De asemenea, încep să îmi dau seama de ceea ce vreau și de ce nu vreau de la o viitoare relație.

Sunt doar eu cu gândurile și sentimentele mele și se simte fantastic de bine! 

În ziua de azi, poate fi o adevărată provocare să fii o femeie singură, având în vedere prejudecățile și presiunile la care ne supune societatea.  Dar cu toate acestea, am atât de multe motive pentru care îmi este mai bine singură și chiar am învățat să apreciez această perioadă în care nu sunt implicată emoțional într-o relație. 

Tot în această perioadă am realizat că nu datorez nimănui un răspuns la întrebarea de ce sunt singură. Pentru majoritatea oamenilor, lipsa unei relații pare a fi cel mai negru coșmar, dar se pare că încă nu au aflat că și singurătatea are frumusețea ei. 

Suntem în anul 2020 și poate că a venit timpul să ne schimbăm un pic mentalitatea.  Chiar atât de greu de crezut este că un adult singur poate fi perfect fericit, plin de viață și să prospere în ciuda faptului că nu se află într-o relație? 

Acesta să fie oare singurul țel în viață? Să fim nevoiți să alergăm după relații în speranța că vom găsi adevărata fericire? 

Desigur, la un moment dat, toată lumea își dorește o relație. Dar pentru a putea fi fericit alături de cineva trebuie mai întâi să învățăm să fim fericiți singuri. Trebuie să încetăm să îi mai facem pe partenerii noștri responsabili de fericirea noastră.

Dacă încă nu te-am convins, află din Galeria Foto cele 6 motive pentru care am ales să fiu singură! 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!