Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Oamenii de ştiinţă au descoperit secretul bărbaţilor atrăgători!

Andreea Baluteanu

Este suficient să îi ocheşti într-o mulţime, şi ştii instinctiv că au potenţialul de a te ţine lângă ei o viaţă întreagă: bărbaţii atrăgători sunt păsări rare, pe care orice femeie şi-ar dori să pună mâna!

Deşi până acum ne era imposibil să îi încadrăm într-o singură categorie pe masculii capabili să ne fure oricând inima, oamenii de ştiinţă ne-au sărit în ajutor şi pretind că au descoperit secretul bărbaţilor atrăgători: nu are legătură nici cu un abdomen cu pătrăţele, nici cu un zâmbet de milioane!

Altruismul, trucul imbatabil al bărbaţilor atrăgători

Poate că un abdomen hot precum al lui Channing Tatum te pune pe jar, şi de fiecare dată când zăreşti zâmbetul larg al lui Chris Hemsworth te topeşti, dar oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că niciuna dintre aceste calităţi dezarmante nu este secretul prin care un bărbat îţi fură inima! Poţi să fii mândră de apartenenţa la genul feminin, deoarece generozitatea este cea care ne cucereşte la unison! Acum înţelegem de ce Robert Downey Jr este considerat unul dintre cei mai sexi bărbaţi în viaţă: nu look-ul de Iron Man, ci faptul că a dăruit unui copil de 8 ani o proteză inspirată din costumul celebrului supererou, îi garantează un număr nelimitat de admiratoare.

Suntem mai mult decât de acord cu o asemenea concluzie: un tip altruist, care întinde binevoitor o bancnotă cerşetorului de la metrou, o ajută pe vecina în vârstă din bloc cu sacoșele de cumpărături şi donează unei asociaţii caritabile, va avea infinit mai multă grijă de inima noastră decât un bărbat egoist pentru care nu contează decât propria satisfacţie. Şi nu numai! Aceste exemplare preţioase ne vor trata cu la fel de multă generozitate şi pe noi, partenerele lor de viaţă: şi nu ne referim la cadourile scumpe, ci la intensitatea sentimentelor!

Iar cercetătorii s-au pus de acord în acest (fericit) punct de vedere! Totul a început cu un studiu dezvoltat de canadieni, care au chestionat bărbaţi neînsuraţi, rugându-i să răspundă la întrebări precum „cât de des donaţi pentru cauze caritabile” sau „ajutaţi pe cineva să îşi deszăpezească maşina”. Rezultatele: tipii care au înscris puncte mari la capitolul caritate au avut mai mult succes la femei şi relaţii armonioase lungi, fără critici din partea sexului opus!

Şi nu ne oprim aici! Într-un studiu desfăşurat de englezi, de data aceasta, femeile au fost rugate să identifice pe baza unor imagini partenerii ideali pentru o aventură de o noapte şi pe cei alături de care se vedeau pentru tot restul vieţii. Surpriză sau nu, tipii care erau implicaţi în activităţi caritabile, fapt specificat în descriere, au fost aleşi pentru materialul lor de soţi, în timp ce masculilor arătoşi le-a fost rezervat doar un one-night stand. Altruismul este secretul unei relaţii de cursă lungă: nu e de mirare că Orlando Bloom, care a vizitat Serbia anul trecut pentru a ajuta copiii refugiaţiloe să ducă o viaţă mai bună, are numai partenere celebre şi frumoase!

Un al treilea studiu îl are drept autor pe Daniel Farrelly de la Universitatea din Sunderland (Marea Britanie) şi ne-a demonstrat că putem sta liniştite: şi bărbaţii gândesc la fel! Atunci când au fost rugaţi să descrie partenera perfectă pentru o relaţie de o viaţă, ei au accentuat nu necesitatea unui chip de păpuşă, ci a unei inimi de aur, care să le garanteze că femeile din viaţa lor vor fi mame ideale!

Acum putem sta liniştite: se pare că frumuseţea interioară chiar este mai importantă decât cea exterioară! De asemenea, şi pasiunea pentru Tom Hardy ne este permisă: frumosul britanic a participat cu fast în septembrie 2015 la o gală caritabilă pentru familiile victimelor ucise în atacurile de la World Trade Center, dovedind că este un suflet altruist! Iar bunul său prieten, Leo DiCaprio, un alt favorit al nostru, a donat anul trecut 15 milioane de dolari unor organizaţii pentru protecţia mediului.

 

O fotografie postată de Tom Hardy (@_tomhardy_) pe

Tu ce părere ai? Consideri că generozitatea este mai sexi decât simţul umorului sau o pereche de ochi răvăşitori?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!