Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Obiecte ciudate pe care le-au folosit oamenii pentru sex

Alexa Galgau

Odată intrați în lumea fanteziilor și a fetișurilor sexuale, este posibil să ne îndepărtăm mult de ceea ce ar putea fi considerat „normal” și să intrăm pe un teritoriu necunoscut, cel puțin bizar, dacă nu chiar ușor înfricoșător. Pentru cei mai mulți oameni, ecuația este simplă: sexul se face cu o altă persoană. Există însă și indivizi dornici de experiențe mult mai vaste, ceea ce i-a adus în situația de a face sex cu... obiecte (și nu este vorba despre jucării sexuale).

Iată care sunt obiectele ciudate cu care oamenii au încercat să facă sex!

Obiecte ciudate folosite pentru sex

Dacă ai crezut că scena cu plăcinta din „American Pie” este cea mai ciudată scenă sexuală, înseamnă că nu ai urmărit îndeajuns știrile și confesiunile de pe internet. Există o mulțime de persoane care au încercat să facă sex cu obiecte ciudate, spre amuzamentul internauților și (probabil) al polițiștilor care i-au arestat pentru un comportament indecent, atunci când au ales să facă acest lucru în public.

Din lista obiectelor ciudate cu care oamenii au încercat să facă sex, amintim de:

 • salteaua gonflabilă: un individ din Ohio a fost arestat nu o dată, ci de trei ori pentru că a fost prins făcând sex cu o saltea gonflabilă. Probabil că dacă ar fi fost la el acasă, nu ar fi ajuns să aibă probleme cu autoritățile, dar având în vedere că a ales să facă acest lucru ziua în amiaza mare, pe o șosea publică, nu este de mirare că a ajuns să fie arestat.

 • bicicleta: nu putem să ne dăm seama cu exactitate cum ar putea cineva să facă sex cu o bicicletă, dar se pare că un bărbat a fost surprins de o camera de vedere din Suedia făcând tocmai acest lucru.

 • pizza: în mod îngrijorător, acesta nu este nici pe departe obiectul cel mai ciudat cu care cineva a încercat să facă sex, dar tot este cel puțin tulburător să știi că un bărbat se laudă pe internet că ar fi făcut sex cu aluat de pizza necopt.

 • o bancă din parc: un bărbat a încercat să facă sex cu o bancă, a rămas blocat și a trebuit să fie transportat (cu tot cu bancă) la spital. Oare câte astfel de cazuri au mai văzut cei care lucrează la Urgențe?

 • țeava de la aspirator: în acest caz, credem că îți poti imagina și tu cum un bărbat poate să se satisfacă folosindu-se de un aspirator, mai ales că are control asupra forței de aspirare...

 • o merdenea: pentru a aduna mai mulți urmăritori pe o rețea de socializare, un bărbat s-a filmat în timp ce făcea sex cu... un produs de patiserie. Desigur, bărbatul respectiv era din America (și probabil că a avut mare succes cu filmarea lui).

Nu trebuie să crezi că doar bărbații ajung să facă sex cu obiecte ciudate, deși probabil că sunt mai predispuși la diverse... experimente. Femeile pot ajunge și ele să se folosească de tot felul de obiecte ciudate pe post de jucării sexuale:

 • aparatul de făcut masaj: având în vedere că funcționează pe bază de vibrații, nu este totuși cea mai surprinzătoare opțiune când vine vorba despre jucării sexuale improvizate;
 • castraveți și alte legume și fructe: surprinzător de multe femei recunosc că nu au fost foarte cuminți și au încercat să se autosatisfacă folosindu-se de diverse alimente cu forme... îmbietoare;

 • telefonul mobil: acesta nu este neapărat un obiect foarte ciudat, mai ales că în zilele noastre există inclusiv aplicații pentru smartphone pe care le poți folosi pentru a te satisface cu vibrațiile telefonului.

 • o lanternă: o femeie a recunoscut pe internet că folosește o lanternă pentru a se satisface de mai bine de 20 de ani și este incomparabil mai satisfăcătoare experiența decât cu un bărbat. Cine spune că mărimea nu contează?

 • periuța de dinți electrică: din nou, vibrațiile unei astfel de periuțe s-au dovedit a fi irezistibile pentru anumite femei, care susțin că orgasmul de care au parte în această situație este unul de-a dreptul exploziv.

Nu știm dacă dorința de a face sex cu obiecte ciudate este o formă de boală sau pur și simplu provine dintr-o curiozitate ieșită din comun față de diverse experiențe sexuale. Deși nu suntem noi în măsură să judecăm persoanele care fac astfel de lucruri, cu siguranță nu ne oprește nimeni să ne amuzăm de cele mai bizare alegeri în acest sens.

Află și pentru ce a fost folosit primul vibrator și care erau cele mai bizare practici sexuale din Evul Mediu!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!